Adesea criticata, Simona Halep vorbeste despre Tiriac si Ilie Nastase

Adesea criticata, Simona Halep vorbeste despre Tiriac si Ilie Nastase
Desi a avut rezultate notabile in ultimul an, Simona Halep a fost in multe situatii tinta reprosurilor lui Ion Tiriac si Ilie Nastase. Fie ca este inconstanta, fie ca a castigat turnee fara importanta, cei doi au avut mereu ceva negativ de spus la adresa Simonei.

A venit insa momentul ca jucatoarea in varsta de 22 de ani sa vorbeasca pentru prima data despre relatia pe care o are cu cei doi fosti jucatori de tenis. Simona Halep nu le-a raspuns cu aceeasi moneda, spunand doar ca este "diferita" de Ilie Nastase.

"Pe Ilie Nastase il stiu foarte putin. Era foarte vulcanic pe teren, dar eu nu sunt asa. Suntem diferiti. Eu sunt emotiva, am aceasta trasatura de la tatal meu", a spus Halep, potrivit ziare.com.

In ceea ce-l priveste pe Ion Tiriac, Halep a precizat ca acesta a avut un rol important in ascensiunea ei, desi nu il cunoaste foarte bine.

"Pe Ion Tiriac il stiu si mai putin deoarece este un om de afaceri foarte ocupat. M-a ajutat insa mult anul trecut, cu un wild-card pentru turneul de la Madrid. A reprezentat declicul meu", a mentionat Halep.

Simona Halep a ramas pe locul 5 in clasamentul WTA, desi nu a jucat la turneul de la Miami. Aceasta se reface la Constanta dupa accidentarea suferita la un deget de la piciorul drept.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
88

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
60

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
212

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...