Acsinte chemat la prima echipă a lui Dinamo

Acsinte chemat la prima echipă a lui Dinamo
Oficialii echipei Dinamo i-au cerut lui Florin Acsinte să fie prezent pe 11 ianuarie la reunirea lotului grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. "M-a sunat domnul Borcea şi mi-a spus ca pe 10 să fiu în Capitală că pe 11 are loc reunirea primei echipe şi încep antrenamentele", a declarat Florin Acsinte.

Fundaşul împrumutat gratis în acest tur la Dinamo, nu a bifat decât 45 de minute pentru prima echipă a "alb-roşilor" în meciul din 16-imile Cupei României cu CS Zlatna, scor 5-0, fiind direcţionat către echipa a doua a clubului. "La această vârstă, banii chiar nu prea mă interesează. Important este să joc, pentru că banii vin şi mai târziu. Îmi doresc mult să se realizeze transferul şi să joc pentru prima echipă. Sunt convins că aş face faţă la prima echipă şi cred că atât cât am jucat acolo am demonstrat că se poate miza pe mine. Între fotbalişti îţi este uşor să progresezi. Sper ca cluburile să se înţeleagă şi transferul să se materializeze", a mai spus fotbalistul.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a declarat că a avut o primă discuţie cu directorul executiv al "câinilor roşii", Cristian Borcea, iar acesta i-a transmis că îl doreşte pe Acsinte la prima echipă. "Singurul inconvenient care există în momentul de faţă este felul în care Dinamo vrea să se facă acest transfer. Ei doresc să-l transfere acum şi să plătească banii la vară, lucru cu care noi nu suntem de acord. L-au avut un tur întreg pe Acsinte în probe, la pregătire, l-au văzut, aşa că nu putem să-l mai cedăm gratis. I-am transmis lui Borcea că suntem de acord cu transferul, dar să ne achite măcar 50% din suma de transfer acum, iar restul la vară", a subliniat Cornel Şfaiţer, adăugând că dacă Dinamo va vira în contul clubului în această iarnă 25.000 de euro, Acsinte va deveni jucătorul "alb-roşilor".

Borcea a promis că îi va achita restanţele fundaşului

Cornel Şfaiţer a dezvăluit că i-a cerut personal lui Cristian Borcea să-i achite restanţele financiare lui Florin Acsinte. "Am vorbit cu Borcea şi i-am spus că nu e normal ca ei să-l dorească în continuare şi să-l ţină fără bani pe băiat. Mi-a promis că îi va achita restanţele, lucru pe care l-a şi făcut", a completat Şfaiţer.

În cazul în care transferul se va materializa, Acsinte va încasa 3.000 de euro pe lună la Dinamo.

Condiţiile de transfer sunt cele stabilite în vară, 50.000 de euro pentru 70% din drepturile federative asupra jucătorului cu opţiunea de 200.000 de euro pentru celelalte 30% din procente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...