Acsinte chemat la prima echipă a lui Dinamo

Acsinte chemat la prima echipă a lui Dinamo
Oficialii echipei Dinamo i-au cerut lui Florin Acsinte să fie prezent pe 11 ianuarie la reunirea lotului grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. "M-a sunat domnul Borcea şi mi-a spus ca pe 10 să fiu în Capitală că pe 11 are loc reunirea primei echipe şi încep antrenamentele", a declarat Florin Acsinte.

Fundaşul împrumutat gratis în acest tur la Dinamo, nu a bifat decât 45 de minute pentru prima echipă a "alb-roşilor" în meciul din 16-imile Cupei României cu CS Zlatna, scor 5-0, fiind direcţionat către echipa a doua a clubului. "La această vârstă, banii chiar nu prea mă interesează. Important este să joc, pentru că banii vin şi mai târziu. Îmi doresc mult să se realizeze transferul şi să joc pentru prima echipă. Sunt convins că aş face faţă la prima echipă şi cred că atât cât am jucat acolo am demonstrat că se poate miza pe mine. Între fotbalişti îţi este uşor să progresezi. Sper ca cluburile să se înţeleagă şi transferul să se materializeze", a mai spus fotbalistul.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a declarat că a avut o primă discuţie cu directorul executiv al "câinilor roşii", Cristian Borcea, iar acesta i-a transmis că îl doreşte pe Acsinte la prima echipă. "Singurul inconvenient care există în momentul de faţă este felul în care Dinamo vrea să se facă acest transfer. Ei doresc să-l transfere acum şi să plătească banii la vară, lucru cu care noi nu suntem de acord. L-au avut un tur întreg pe Acsinte în probe, la pregătire, l-au văzut, aşa că nu putem să-l mai cedăm gratis. I-am transmis lui Borcea că suntem de acord cu transferul, dar să ne achite măcar 50% din suma de transfer acum, iar restul la vară", a subliniat Cornel Şfaiţer, adăugând că dacă Dinamo va vira în contul clubului în această iarnă 25.000 de euro, Acsinte va deveni jucătorul "alb-roşilor".

Borcea a promis că îi va achita restanţele fundaşului

Cornel Şfaiţer a dezvăluit că i-a cerut personal lui Cristian Borcea să-i achite restanţele financiare lui Florin Acsinte. "Am vorbit cu Borcea şi i-am spus că nu e normal ca ei să-l dorească în continuare şi să-l ţină fără bani pe băiat. Mi-a promis că îi va achita restanţele, lucru pe care l-a şi făcut", a completat Şfaiţer.

În cazul în care transferul se va materializa, Acsinte va încasa 3.000 de euro pe lună la Dinamo.

Condiţiile de transfer sunt cele stabilite în vară, 50.000 de euro pentru 70% din drepturile federative asupra jucătorului cu opţiunea de 200.000 de euro pentru celelalte 30% din procente.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident rutier soldat cu o persoană rănită și două mașini avariate!

Luni, 18 Iunie 2018
351

Evenimentul s-a produs luni seara, în zona ANL Cișmea, accidentul fiind provocat de un autoturism Mercedes Benz al cărui șofer a scăpat controlul asupra volanului și care a intrat pe contra...

Macron, unui pusti care i-a spus "Manu": Poti face pe imbecilul, dar imi spui domnule presedinte - VIDEO

Luni, 18 Iunie 2018
703

"Imi spui domnule presedinte sau domnule", l-a pus Emmanuel Macron la punct pe un tanar care l-a apostrofat intrebandu-l "cum merge, Manu?", la finalul comemorarii Apelului de la 1...

Botoșani: Un bărbat a anunțat la 112 că un nou-născut a fost aruncat la ghena de gunoi! FOTO

Luni, 18 Iunie 2018
6428

Luni după-amiază, în urma apelului la 112, mai multe echipaje de intervenție au ajuns în zona containerelor de gunoi unde se anunțase că fusese aruncat un nou-născut. Cel care făcus...