Acsinte a revenit la Botoşani

Acsinte a revenit la Botoşani
Fundaşul stânga al echipei Dinamo II a profitat de faptul că este suspendat două etape şi a venit să se pregătească sub comanda lui Cristi Popovici.

După trei luni petrecute la Dinamo II Bucureşti, fundaşul stânga Florin Acsinte a revenit la FC Botoşani şi se pregăteşte alături de foştii săi colegi. Pentru că este suspendat în etapa de sâmbătă, ultima a turului de campionat, Florin Acsinte a preferat să se întoarcă mai devreme la Botoşani mai ales că împrumutul său la Dinamo II expiră săptămâna aceasta. "Am fost suspendat două etape şi nu avea rost să mai stau la Bucureşti. Oricum contractul meu de împrumut expiră săptămâna aceasta după ultima etapă a turului. De aceea am preferat să revin la Botoşani şi să mă pregătesc cu băieţii. Cât am fost la Dinamo mi-am făcut treaba. Sunt dezamăgit că nu mi-au dat şansa să joc la prima echipă. Am debutat în meciul de Cupa României, dar după ce a plecat Bonetti nu mi-au mai dat nicio şansă", ne-a spus Florin Acsinte.

În plus, fotbalistul botoşănean spune că nu îşi doreşte să se mai întoarcă la Dinamo II şi că preferă să plece la o altă echipă unde are posibilitatea să joace. "În momentul acesta nu ştiu ce voi face. Am avut discuţii cu mai multe echipe din prima ligă inclusiv din partea superioară a clasamentului şi cu câteva echipe de liga a doua care se luptă pentru promovare. Personal nu mi-aş mai dori să revin la Dinamo. În primul rând, nu mi-am primit banii de trei luni şi în al doilea rând nu vreau mai joc la echipa a doua. Prefer să merg la o echipă unde am posibilitatea să joc şi să progresez".

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani susţine că situaţia fundaşului Florin Acsinte este încă incertă deoarece conducerea formaţiei Dinamo nu a dat un răspuns dacă doreşte să îl păstreze în continuare. "Florin Acsinte a revenit la Botoşani şi în zilele următoare voi avea o discuţie cu cei de la Dinamo să vedem dacă îl doresc sau nu. El a fost împrumutat până la finalul turului la Dinamo II şi din câte am văzut a avut o evoluţie bună. Până la sfârşitul anului vom lua o decizie în privinţa lui", a spus Cornel Şfaiţer.

În cazul în care Dinamo va decide să îl păstreze FC Botoşani va încasa 50.000 de euro plus TVA, iar în caz contrar acesta se va întoarce la gruparea botoşăneană.

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
956

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
287

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...