ACS Poli are mari probleme de lot pentru partida cu FC Botoşani, decisivă pentru menţinerea în Liga 1. "Vedem câţi vom fi"

ACS Poli are mari probleme de lot pentru partida cu FC Botoşani, decisivă pentru menţinerea în Liga 1. "Vedem câţi vom fi"

ACS Poli îşi joacă una din ultimele cărţi pentru salvarea de la retrogradare joi seara, la Botoşani, începând cu ora 21:00. Dacă echipa timişoreană nu prinde barajul, va fi antepenutlimul joc al sezonului. Un sezon lung, iar "gladiatorii", aşa cum îi numeşte Adrian Neaga pe jucători, cad etapă de etapă, din cauza accidentărilor.

Cu toate aceste probleme, Adrian Neaga rămâne convins că Poli poate obţine o victorie la Botoşani. ”Din păcate, avem foarte multe probleme de lot. Vedem câţi vom fi. Trebuie să strângem 11,12, 13, 14. Să mergem la Botoşani, să scoatem maximum din acest joc. Poate, nu poate, sunt sigur şi sunt convins că vom scoate din aceste trei meciuri punctele necesare pentru a ne salva de la retrogradare. Eu sper ca jocul să se îmbunătăţească de la meci la meci. Sper ca la meciul de la Botoşani să avem aceeaşi dăruire, băieţii sunt caractere extraordinare, şi vom lua punct sau puncte. Pe mine mă intereseaza punctele. Aş vrea să repetăm jocul cu Mediaş şi să câştigăm. Sper să îi capacitez şi să aibă dorinţa de a câştiga, pentru că nu este nimic jucat”, a declarat antrenorul pentru prosport.ro.

Luni, ACS Poli a fost urmărită din tribune de fostul său jucător, acum secund la Botoşani, Marius Croitoru. Fostul mijlocaş a văzut partida alături de Vasile Curileac, care nu a prins lotul, şi cu care este înrudit.

ACS Poli are 23 de puncte şi e pe penultimul loc în play-out, 7. FC Botoşani rămâne pe locul 2 în play-out, cu 33 de puncte şi e salvată şi matematic de retrogradare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
22

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
367

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
137

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...