Accesul pe stadion pentru meciul nationalei, se va face de la ora 11.00

Accesul pe stadion pentru meciul nationalei, se va face de la ora 11.00
Conducerea clubului FC Botoşani care se ocupă de organizarea meciului dintre naţionalele de tineret ale României şi Insulelor Feroe a decis ca accesul pe stadion să se facă începând cu ora 11.00.

Oficialii clubului FC Botoşani au făcut un apel către suporterii care intenţionează să vină marţi  la stadionul Municipal pentru a vedea meciul dintre naţionalele de tineret ale României şi Insulelor Feroe să ajungă mai devreme pentru a nu fi probleme privind accesul în incinta arenei.

Fac un apel ca publicul botoşănean să vină mai devreme la stadion pentru că nu avem condiţiile necesare la fel ca pe stadioanele din afară unde se poate intra şi cu 10-15 minute înainte de începerea meciului. Noi demult nu am mai avut stadionul plin. Accesul în stadion se va face începând cu ora 11.00 şi cred că trei ore sunt suficiente pentru accesul în stadion, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

În cursul zilei de astăzi, conducerea grupării botoşănene a avut o întâlnire cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Poliţiei Comunitare, instituţii care se vor ocupa de menţinerea ordinii şi liniştii publice atât în incinta cât şi în exteriorul stadionului.

Sunt multe lucruri de pus la punct la nivel organizatoric. Va fi un meci oficial şi vrem ca toate lucrurile să fie puse la punct. Am discuţii cu Jandarmeria, cu Poliţia Comunitară şi am primit asigurări că nu vor fi probleme. Luni vom stabili ultimele detalii, a mai adăugat oficialul botoşănean. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
1

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
61

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
233

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...