A murit unul dintre cei mai importanti oameni ai atletismului romanesc

A murit unul dintre cei mai importanti oameni ai atletismului romanesc
Fostul mare antrenor de atletism Nicolae Marasescu a incetat din viata in urma unui stop cardiac suferit in timp ce se afla internat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Marasescu avea o stare de sanatate serios alterata dupa ce suferise o interventie chirurgicala la genunchi, in mai 2015, dupa cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Nicoale Marasescu s-a nascut pe data de 12 noiembrie 1937, la Bucuresti. A practicat atletismul de performanta, fiind legitimat la Steaua intre 1962-1966. El are in palmares si un titlu national la stafeta de 4 ori 100 metri, in 1965.

Palmaresul sau este insa unul important in postura de antrenor. Acesta le-a pregatit pe Natalia Andrei, Fita Lovin, Doina Melinte, Cristieana Cojocaru, dar si pe Sorin Matei si Petru Dragoescu.

A fost timp de 43 de ani antrenor, iar sportivii sai au bifat 27 de medalii la marile competitii internationale, de-a lungul timpului.

Ca oficial, Marasescu a fost si secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, fiind si fost membru COSR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
631

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
41

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...

Absolvenţi angajaţi la "Bursa locurilor de muncă"

astăzi, 13:43
424

Sute de absolvenţi din judeţul Botoşani au aprticipat, vineri, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel...