A murit unul dintre cei mai importanti oameni ai atletismului romanesc

A murit unul dintre cei mai importanti oameni ai atletismului romanesc
Fostul mare antrenor de atletism Nicolae Marasescu a incetat din viata in urma unui stop cardiac suferit in timp ce se afla internat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Marasescu avea o stare de sanatate serios alterata dupa ce suferise o interventie chirurgicala la genunchi, in mai 2015, dupa cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Nicoale Marasescu s-a nascut pe data de 12 noiembrie 1937, la Bucuresti. A practicat atletismul de performanta, fiind legitimat la Steaua intre 1962-1966. El are in palmares si un titlu national la stafeta de 4 ori 100 metri, in 1965.

Palmaresul sau este insa unul important in postura de antrenor. Acesta le-a pregatit pe Natalia Andrei, Fita Lovin, Doina Melinte, Cristieana Cojocaru, dar si pe Sorin Matei si Petru Dragoescu.

A fost timp de 43 de ani antrenor, iar sportivii sai au bifat 27 de medalii la marile competitii internationale, de-a lungul timpului.

Ca oficial, Marasescu a fost si secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, fiind si fost membru COSR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, nervos pe arbitri: Şi arbitrii pot greşi, însă nu ştiu de ce o fac totdeauna împotriva echipei noastre

Duminică, 10 Decembrie 2017
626

Costel Enache a spus că este de părere că fotbalul este un sport supus greşelii atât de jucători cât şi de arbitri, însă nu este de acord ca arbitrii să greşească doar &ici...

Nicolae Dică, după victoria categorică cu FC Botoşani: Am fost pregătiţi din toate punctele de vedere

Duminică, 10 Decembrie 2017
467

Tehnicianul a spus că era o presiune în plus după victoria obţinută de CFR Cluj ce se distanţase la opt puncte înaintea jocului de la Botoşani. "Ne aşteptam să avem u...

O carte homeopatică: "Simt boala ca iubire a lui Hristos"

Duminică, 10 Decembrie 2017
219

Părintele Ioan Cr. Teşu este, pentru mine, un reper, dar şi un sprijin moral, mesajul său, pe atât de fundamental, pe atât de creştinesc, fiind ca în Kali Yuga modernă, "a cărei marcă e di...