80 de practicanti de Qwan ki do, la sesiunea a II-a a examenului de grad din judetul Botosani! FOTO

80 de practicanti de Qwan ki do, la sesiunea a II-a a examenului de grad din judetul Botosani! FOTO
In ziua de 25.06.2014 a avut loc la Sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" sesiunea a II-a a examenului de grad din judetul Botosani. Cluburile C.S. Dao Botosani si C.S. Sinh Dau Botosani au sustinut impreuna acest eveniment la care au participat 80 de practicanti de Qwan ki do, cu varste cuprinse intre 5 si 40 de ani.

Comisia de examinare a fost formata din:
-Eugen Turcanu: centura neagra 3 dang, coordonator tehnic pentru judetul Botosani
-Victor Trofin: centura neagra 2 dang, instructor C.S. Dao Botosani
-Corut Ciprian: centura neagra 1 dang, C.S. Dao Botosani
-Narcis Agachi: centura neagra 1 dang, C.S. Dao botosani
-Constantin Airoaie: centura neagra 1 dang, instructor C.S. Sinh Dau Botosani
-Andrei Iluc: centura neagra 1 dang, instructor C.S. Sinh Dau Botosani

Examenul s-a desfasurat pe trei comisii de examinare: Thao Quen (lupta cu un adversar imaginar), Song Luyen (combinatii de lupta 2 la 2) si Doc Luyen (tehnica individuala).
   
Toate gradele pentru copii (CÂP galben, CÂP roșu și CÂP alb) și toate gradele pentru adulți (CÂP albastru), se susțin la nivelul fiecărui Club Sportiv de Qwan Ki Do, în cadrul Examenului Local, sub autoritatea Direcției Tehnice Naționale.

Confirmări de grad:

Practicanţii care au deținut gradul maxim 4 CÂP albastru și care din diverse motive, au întrerupt practicarea QWAN KI DO - ului pe o perioadă mai mare de 2 ani consecutivi, și care doresc să reînceapă practicarea QWAN KI DO-ului, trebuie să susţină un examen pentru confirmarea gradului pe care l-au deținut.

Acest examen de confirmare va fi susținut în cadrul Examenului Local.

Pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani, perioada minimă între examenele de grad trebuie sa fie de 6 luni de practica constanta.

Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 13 ani centura alba grade rosii, perioada minima de grad trebuie sa fie 6 luni de practica constanta, iar pentru cei cu varsta cuprinsa intre 7 si 13 ani centura violet grade albe si pentru cei peste 13 ani perioada minima trebuie sa fie 1 sezon sportiv de practica constanta.

O parte din cheltuielile pentru acest examen au fost finantate de Municipiul Botosani ca urmare a sesiunii 2014 de finantari nerambursabile.

(Comunicat de presa)

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
113

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
69

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
72

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...