57 de medalii castigate de sportivii de la Brilliant Taekwondo! FOTO

In perioada 21-23 aprilie 2017, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu un lot lărgit la cel mai puternic turneu național, organizat în Botoșani și format din : „Campionatul Național de Copii, Juniori mici și Cadeți – Ediția a XX-a” (6-14 ani) și „Botoșani Open – Ediția a VI-a” pentru toate categoriile de vârstă (6-33 ani). Acest turneu a adunat la start peste 800 de sportivi la ambele competiții de la aproximativ 30 de cluburi afiliate la Federația Română de Taekwondo WTF.

57 de medalii castigate de sportivii de la Brilliant Taekwondo! FOTO

Clubul botoșănean a reușit să obțină cu cei 40 de sportivi înscriși Locul I la „Botoșani Open” – Clasa A (avansați), dovedind astfel că activitatea lor vizează toate categoriile de vârstă (6-33 ani), nu doar anumite segmente. Totodată, aceștia au obținut la Campionatul Național : Locul I la categoria Cadeți (12-14 ani), Locul II la categoria Juniori mici (10-11 ani) și Locul III la categoria copii (6-9 ani). Aceste 3 trofee au dus la obținerea unui meritoriu Loc II în clasamentul general al Campionatului Național de Copii, Juniori mici și Cadeți.

Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără performanțele individuale ale sportivilor legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club. Aceștia au obținut un număr de 57 de medalii, din care 17 de aur, 18 de argint și 22 de bronz

Medaliații sunt următorii :
BOTOȘANI OPEN :

LOCUL I : Ana SĂNĂUȚANU, George HOBJILĂ, Andreea CORDUNEANU, Andreea IGNAT, Cătălin HALESCHI, Andrei ANDRUȘ, Alberto GANFIUC, Mario COJOCARIU, Alexandru MAXIM, Diana MATEI, Ionuț SÂRBU, Florin SURUGIU și Denis MATEI.
LOCUL II : Mario TOFAN, Mihnea MOLIE, Sidonia PAVEL, Ioana PAVĂL, Stelian HERȚUG, Camelia DAVID, Denisa BOJINCĂ, Rareș BURLACU, Cristian SENCIUC, Teodor VIZITIU, Eusebiu DIACONU, Florin RĂILEANU, Alexandru CIUCLEA și Sebastian DULGHERIU.
LOCUL III : Andrei CORDUNEANU, Gabriel DÎRVARIU, Partrik BRUMARI, Irina IGNAT, Iuliana ZAHARIUC, Marian HALESCHI, Monica BÎRSĂ, Mario MURARIU, Ștefan NOROC, Emanuel ACONSTANTINESEI și Mihai TUDOSAN.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE COPII, JUNIORI MICI ȘI CADEȚI :
LOCUL I : Andreea IGNAT, Mario TOFAN, Ana SĂNĂUȚANU și Alexandru MAXIM.
LOCUL II : Sidonia PAVEL, Mario COJOCARIU, Alberto GANFIUC și Camelia DAVID.
LOCUL III : Andreea CORDUNEANU, Mario MURARIU, Ioana PAVĂL, Sebastian DULGHERIU, Marian HALESCHI, Andrei CORDUNEANU, Patrik BRUMARI, Ionuț SÂRBU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Cristian SENCIUC și Ayan AENOAEI.

Pentru clubul botoșănean urmează la finalul lunii mai Turneul Internațional „Moldova Open – G1 Class”, unde se estimează că vor participa cel puțin 1000 de sportivi pentru categoriile de vârstă cadeți, juniori și seniori. După care, în ultimul weekend al lunii mai, aceștia vor participa la Campionatul Național de Juniori (14-17 ani) și Seniori (18-33 ani).

Datorită rezultatelor individuale obținute în acest weekend, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club are 3 sportivi eligibili pentru lotul național de cadeți, în vederea participării la Campionatul European de Cadeți din Budapesta – Ungaria din luna septembrie.
 
„Sunt mândru că reușim să evoluăm vizibil de la fiecare desfășurare sportivă la alta. Sunt foarte bucuros că alături de Familia Brilliant am reușit să câștigăm Competiția Națională „Botoșani Open” la a treia noastră participare. Într-un timp foarte scurt reușim să ne impunem cu succes în toate competițiile naționale. Totodată, locul II la Campionatul Național evidențiază profesionalismul de care dă dovadă asociația noastră. Ne pregătim intens de Campionatul Național de Juniori și Seniori, unde avem ca obiectiv clasarea pe un loc pe podium la clasamentul general pe echipe și calificarea a cât mai mulți sportivi în lotul național. Doresc să le mulțumesc părinților sportivilor că sunt alături de noi la fiecare activitate sportivă și extrasportivă, acțiuni ce dovedesc ca Asociția Brilliant Taekwondo Sporting Club este una dintre marile familii ale Taekwondo-ului românesc.”
a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
48

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
132

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
786

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...