31 de medalii şi 4 trofee, obţinute de Brilliant Taekwondo Sporting Club la Cupa Lifestyle!

31 de medalii şi 4 trofee, obţinute de Brilliant Taekwondo Sporting Club la Cupa Lifestyle!
In acest weekend, Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a deplasat la Cupa Lifestyle - editia a IV-a, organizata in Bucuresti, cu un lot de 20 de sportivi. A fost o competitie ce a aliniat la start peste 250 de sportivi din toata tara.

Botosanenii au reusit sa obtina 31 de medalii, două trofee de "Cel mai bun sportiv al competitiei", dar si două trofee la clasamentul general pe cluburi participante.

Din cele 31 de medalii, 13 medalii sunt de aur, 7 medalii sunt de argint si 11 medalii sunt de bronz, dupa cum urmeaza:

Locul I : Gabriel DIRVARIU (2 medalii), Denis MATEI (2 medalii), Rares BURLACU, Alexandru MAXIM, Ioana PAVAL, Oana MELINTE, Mario TOFAN, Stefan VORNICU, Andreea IGNAT, Andreea CORDUNEANU si Diana MATEI.

Locul II : Alberto GANFIUC (2 medalii), Monica BARSA, Andreea IGNAT, Ioana PAVAL, Alexandru MAXIM si Diana MATEI.

Locul III : Cristian PLIOT (2 medalii), Iustin VIZITIU, Andreea CORDUNEANU, Claudiu VIZITIU, Francesca GREFU, Denis PLIOT, Oana MELINTE, Raul DUMITRIU, Mario TOFAN si Teodor VIZITIU.

Sportivii Gabriel DIRVARIU si Denis MATEI au obtinut trofeele pentru "Cel mai bun sportiv al competitiei" pentru categoria lor de varsta.

Totodata, botosanenii au revenit acasa cu trofeul de Locul I pentru Clasamentul General la proba de Poomsae si cu trofeul de Locul III pentru Clasamentul General la proba de Kyorugi Clasa A.

"Sunt foarte bucuros ca am incheiat prima parte a calendarului competitional cu un adevarat succes. Sunt mandru ca sportivii nostri incep sa domine cele doua probe definitorii Taekwondo-ului, Poomsae si Kyorugi si va asigur ca suntem abia la inceput de drum. In aceasta vara vom trece printr-o serie lunga de cantonamente, deoarece forma buna a sportivilor nostri trebuie dezvoltata continuu. Imi felicit sportivii pentru devotamentul fata de Taekwondo si pentru disciplina de care dau dovada necontenit", a declarat presedintele si tehnicianul Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI (3 DAN).
 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
141

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
109

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
104

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...