30 de medalii obtinute de Brilliant Taekwondo, in Bistrita si Republica Moldova - FOTO
SPORT

Weekend-ul trecut, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu 2 loturi simultan și la Stăuceni Open și la Ilyo Open Cup. 

30 de medalii obtinute de Brilliant Taekwondo, in Bistrita si Republica Moldova - FOTO

Stăuceni Open a fost o competiție internațională desfășurată în municipiul Chișinău din Republica Moldova, pentru copii și cadeți, ce a adunat la start aproape 300 de participanți de la 15 cluburi din sud-estul Europei.

La această competiție botosănenii au participat cu 6 sportivi și 2 tehnicieni. Ilyo Open Cup, una din competițiile de tradiție din Taekwondo-ul românesc, s-a aflat la a VI-a ediție în municipiul Bistrița, ce a adunat la start peste 350 de sportivi la următoarele probe de concurs : Kyorugi (Luptă), Poomsae (Forme) și SpeedKick (Lovituri-viteză la manechin de Taekwondo) la toate categoriile de vârstă cu un lot de 16 sportivi și 2 tehnicieni. 

În Republica Moldova botoșănenii au obținut Locul V pe echipe, și sportiva Andreea-Gabriela IGNAT a fost declarată cea mai bună sportivă a categoriei Cadeți feminin.

În municipiul Bistrița, botoșănenii au obținut trofee la fiecare probă de concurs, fapt ce ilustrează calitatea activității sportive, după cum urmează : Locul II la categoria Poomsae, Locul III la categoria SpeedKick și Locul III la categoria Kyorugi Clasa A. Cu siguranță dacă lotul ce s-a deplasat în Republica Moldova ar fi fost la competiția de la Bistrița, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club ar fi fost pe primul loc.

Toate aceste trofee nu ar fi putut fi posibile fără performanțele individuale ale sportivilor legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club care au reușit să obțină în Republica Moldova 6 medalii din care 1 de aur, 2 de argint și 3 de bronz, iar în municipiul Bistrița 24 de medalii din care 9 de aur, 9 de argint și 6 de bronz, fiecare sportiv reușind să obțină cel puțin o medalie, după cum urmează :

ILYO OPEN CUP – KYORUGI, POOMSAE ȘI SPEEDKICK :
Locul I : Mihnea-Mihai MOLIE (2), Denis-Paul MATEI (2), Ana SĂNĂUȚANU, Sidonia-Nicoleta PAVEL, Andreea CORDUNEANU, George HOBJILĂ și Diana-Nicola MATEI.
Locul II : Andrei CORDUNEANU, Mario MURARIU, Vasile-Ionuț SÂRBU, Camelia DAVID, Diana-Nicola MATEI, Sidonia-Nicoleta PAVEL, Ana SĂNĂUȚANU, Andreea CORDUNEANU și Andrei-Alexandru ANDRUȘ.
Locul III : Mihai TUDOSAN, Florin SURUGIU, Florin RĂILEANU, Cristian-Daniel SENCIUC, Andrei-Alexandru ANDRUȘ și Mihnea-Mihai MOLIE.

STĂUCENI OPEN – KYORUGI :
Locul I : Andreea-Gabriela IGNAT.
Locul II : Robert-Gabriel DÎRVARIU și Alberto-Andrei GANFIUC.
Locul III : Mario-Alexandru COJOCARIU, Adrian-Gabriel POP și Mario-Alexandru TOFAN.
    
„Sunt bucuros că menținem ștacheta ridicată sus, aducând primele medalii internaționale în municipiul Botoșani și în anul 2017 sub egida Federației Române de Taekwondo WTF. Totodată, sunt mândru de sportivii mei care au dovedit încă o dată prin prestațiile și rezultatele lor că munca și talentul primează în sportul olimpic de performanță. Primele competiții din acest an ne fac încrezători în ceea ce privește campionatele naționale din acest an, unde avem puterea să ne întrecem de la egal cu cele mai titrate cluburi din țară. Doresc să le mulțumesc părinților sportivilor că sunt alături de noi la fiecare activitate sportivă și extrasportivă, acțiuni ce dovedesc ca Asociția Brilliant Taekwondo Sporting Club este defapt marea familie Brilliant.” a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 Dan.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

O tanara din Botosani are nevoie de ajutorul nostru pentru a invinge cancerul! FOTO

Luni, 16 Octombrie 2017
14189

Totul a inceput in luna mai a acestui an, atunci cand fata cu ochii caprui a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu senzatie de sufocare si cu dureri in piept si in spate. Peste doar o luna ...

FC Botosani obtine un punct important pe terenul celor de la CFR Cluj! Penalty neacordat la Morutan!

Duminică, 15 Octombrie 2017
957

Desi clujenii au dominat partida si au avut cateva ocazii de gol, botosanenii puteau pleca cu 3 puncte de la Cluj, asta daca centralul Istvan Kovacs dicta penalty la un fault in careu asupra lui Morut...

FC Botosani joaca astazi impotriva celor de la CFR Cluj!

Duminică, 15 Octombrie 2017
483

Partida va fi condusa de arbitrul Istvan Kovacs din Satu Mare, ajutat de asistentii Vasile Marinescu si Ovidiu Artene. Botosanenii ocupa locul 5 in Liga 1, cu 23 de puncte, in timp ce clujenii sunt li...