2 la pret de unu - Promotie la FC Botosani

2 la pret de unu - Promotie la FC Botosani

 2 la pret de unu - Promotie la FC Botosani  FC Botosani

Paul Papp ar putea pleca la pachet cu Marius Stefoi. Desi deocamdata si in cazul celor doi jucatori negocierile se afla la un stadiu incipient, conducerea FC Botosani spera sa ii transfere pe ambii jucatori impreuna la un pret bun.

Interesate s-au aratat mai multe echipe in achizitionarea celor doi, insa discutiile cele mai multe s-au purtat cu formatia FC Vaslui. Daca in cazul lui Kone plecarea de la FC Botosani nu este una sigura, in schimb viitorul capitanului Paul Papp si a juniorului Marius Stefoi, deja suna altfel. Cei doi jucatori ar putea evolua in cadrul unei formatii din prima liga, in timp ce in vistieria clubului ar putea intra o suma frumusica de bani.

Valeriu Iftime, presedinte CA FC Botosani: "Pentru Papp sunt niste discutii sa spunem mai avansate pentru Vaslui dar nu s-a concretizat nimic, zilele urmatoare daca facem si documente, s-ar putea sa fie o varianta pentru Papp un transfer, un transfer poate la Vaslui."

Pe langa oferta de la Vaslui, si alte cluburi s-au aratat interesate de capitanul FC Botosani.

Totodata, Valeriu Iftime a mai declarat ca va analiza ofertele pentru Paul Papp pentru a fi cat mai avantajoase atat pentru club cat si pentru jucator.

Si vicepresedintele Consiliului de Administratie a clubului spera sa fie dus la indeplinire transferul a doi-trei jucatori pentru marirea bugetului.

Cornel Sfaiter, vicepresedinte CA FC Botosani: "Speram de fapt noi asta dorim si in mare parte depindem de transferul a unul-doi jucatori pentru a avea un buget stabil pentru campionatul urmator."

In cazul in care vor fi concretizate transferurile lui Kone, Papp si Stefoi, in contul clubului ar putea intra aproximativ 200.000 de euro.

Sursa: Tele`M Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
78

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
119

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...