10 medalii pentru elevii clubului CS SINH DAU Botosani - FOTO
SPORT

In perioada 25 - 26 martie 2017 in localitatea Iasi, s-a desfasurat a-27-a editie a Campionatului National de Qwan-ki-do pentru Copii. La aceasta competitie, CS SINH DAU Botosani pregatit de prof. Airoae Constantin, s-a deplasat pentru proba de lupta competitionala cat si pentru proba de thao quyen (inlantuiri) cu un lot format din 25 de copii cu varsta intre 4 si 12 ani. 

10 medalii pentru elevii clubului CS SINH DAU Botosani - FOTO

Aceasta competitie s-a desfasurat la Sala Sporturilor din Municipiul Iasi avand o numeroasa participare atat la probele individuale thao quyen cat si la probele de lupta pe echipe song dau. Astfel, in cele doua zile de concurs s-au intrecut sportivi de la 27 de cluburi, din 19 orase, 12 judete.

Concurenta a fost mare participand 534 de copii la probele tehnice, 360 de copii la probele de lupta, desfasurandu-se 24 de categorii tehnice individuale si 10 categorii de lupta pe echipe, fiind prezenti pentru a asigura buna desfasurare a competitiei 60 de arbitri. Copiii de la SINH DAU Botosani au dat dovada de daruire, vointa si multa rezistenta la efort, 10 dintre ei reusind sa urce pe podium:

- Locul I la poba de lupta/cat.11-12 ani/echipa de fete: Ducan Georgiana si Boaca Iustina;
- Locul II la proba tehnica/cat.11-12 ani/ Ducan Georgiana;
- Locul II la proba de lupta/cat.7-8 ani/echipa de baieti:Iacob Rares, Harcota Eduard si Condurache Alexandru;
- Locul III la proba de lupta/cat.9-10 ani/echipa de fete: Sorodoc Maia si Sorodoc Ilinca;
- Locul III la proba de lupta/cat.11-12 ani/echipa de baieti: Murariu Sebastian si Perju Cezar.

“Sunt mutumit de evolutia copiiilor la campionatul national de la Iasi, felicitari tuturor: copii, parinti, prieteni care au sustinut si ajutat clubul pentru a participa la acest puternic concurs.”, a declarat instructorul clubului Airoae Constantin.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
124

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
387

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Accident grav la Stăuceni. O persoană a ajuns la spital! FOTO

astăzi, 04:07
3777

Grav accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intrarea în Stăuceni, soldat cu rănirea unui bărbat de 34 de ani. Evenimentul rutier s-a petrecut în condițiil...