Vezi cine este favoritul celor de la FC Botosani, dupa condamnarea lui Popescu!

 Vezi cine este favoritul celor de la FC Botosani, dupa condamnarea lui Popescu!
Cele mai multe cluburi de fotbal din Romania nu au luat in calcul o eventuala condamnare a favoritului presedentiei FRF, Gica Popescu. Acestia vor trebui sa aleaga maine pe cel mai bun dintre ceilalti candidati ramasi in lupta.  

Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani, a precizat ca din punctul sau de vedere, Gica Popescu ar fi venit ca o prelungire a lui Mircea Sandu.  

"Eu personal am vorbit doar cu Burleanu si cu Chivorchian, eu n-am vorbit cu Gica Popescu, decat acum 4 ani cand a candidat impotriva lui Mircea Sandu si eu l-am sustinut. De atunci n-am mai vorbit cu el si i-am spus lui Cornel Sfaiter ca as fi vrut sa vorbesc cu el. Imi pare rau pentru dansul ca i s-a intamplat nenorocirea asta, dar stiam ca verdictul Curtii de Apel se va da astazi si eu, personal, nu eram inclinat spre varianta Gica Popescu din motivele mele, pentru ca aveam sentimentul ca Gica Popescu vine ca o prelungire a lui Mircea Sandu si eu vreau o schimbare radicala in fotbalul romanesc. De asta am fost asa vocal atunci si impotriva lui Dumitru Dragomir. Nu vreau raul oamenilor, pur si simplu e un vot al unui om, desi eu nu votez, e doar o opinie. Deocamdata nu avem o decizie finala, ce si cum votam, in conditiile in care lucrurile sunt schimbate complet prin iesirea din joc a lui Gica Popescu.", a declarat Valeriu Iftime.  

Printre favoritii patronului de la Elsaco, se numara Razvan Burleanu, despre care spune ca are puterea si energia de a fi un presedinte bun.  

"In opinia mea este o varianta. Nu pot sa spun ca este cea mai buna, dar cred ca puterea, energia si simtul managerial al lui Burleanu si un pic de experienta de la Chivorchian, chiar poate deveni un presedinte de federatie bun. Ar trebui sa dam credit tinerilor si sa fim convinsi ca sunt cel putin la cel de buni ca cei care au trecut. N-au experienta, dar au energie", a mai precizat Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
45

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
169

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
17

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...