Valeriu Iftime: "Eu spun că suntem la fel de slabi ca şi în tur"

 Valeriu Iftime: "Eu spun că suntem la fel de slabi ca şi în tur"

 Valeriu Iftime  

Prezent în cadrul emisiunii "Top Sport", de la Tele M, finanţatorul echipe FC Botosani, Valeriu Iftime s-a arătat destul de circumspect asupra potenţialului echipei FC Botoşani.

"Eu spun că suntem la fel de slabi ca şi în tur. Acum Cristi Popovici spune ca suntem mai buni, dar mie nu mi se pare. Observ că suntem mai superficiali în meciuri, însă e adevărat că am jucat pe nişte terenuri proaste", a declarat Valeriu Iftime, care le-a aruncat şi o mănuşă lui Popovici şi jucătorilor provocându-i să aducă lumea la stadion: "Dacă suntem mai buni, cum ne place să credem atunci trebuie să aducem mai mulţi oameni la stadion."

Finanţatorul echipei botoşănene a ţinut să îl avertizeze pe nou venitul Marius Şuleap, care nu a prea jucat în amicalele din acestă pauză competiţională. Iftimie a mai vorbit şi de adi Boroştean, jucător de la care aşteaptă mai multe.

"Îi transmit lui Şuleap, acum prin televizor că ar fi mai bine să înceapă să joace, pentru că FC Botoşani nu e sanatoriu, unde să-şi refacă piciorul. Sincer nu ştiu când o să vând tricouri cu Adi Boroştean, pentru că el încă nu e conectat la realitate. Dacă îşi revine cred că are potenţial de Liga I, însă e puturos şi îi place pe bancă. Văd ca el e obişnuit ca la Dej, unde el centra, el dădea cu capul şi tot el se schimba", a declarat Valeriu Iftime.

Finanţatorul a mai declarat că e de acord cu o amânare a primei etape din retur: "Eu sunt pentru amânarea campionatului dacă continuă vremea asta. E un nonsens să joci pe zăpadă. În primul rând îţi baţi joc de spectatori pe frigul acesta. Trebuie să aşteptăm să se mai încălzească", a mărtuirisit Valeriu Iftime.

Oficialul a mai dezvăluit că săptămâna trecuta a fost la un meci din Premier League şi a povestit ce impresii i-a lăsat acest joc. "Am fost săptămâna trecută la Birmingham ca invitat special la meciul lui Aston Villa cu Manchester (1-1). I-am văzut de aproape la intrare pe teren pe Giggs, Rooney şi alţii... Ce e acolo e greu de făcut la noi, dar putem încerca să aducem lumea la stadion", a mărturisit finanţatorul fanionului.
 

 

Tu, cum comentezi ?

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
66

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
73

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
69

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...