Valeriu Bordeanu si Leo Grozavu au fost prezentati OFICIAL la FC Botosani: "Nu trebuie sa ai experinta ca sa obtii rezultate"

 Valeriu Bordeanu si Leo Grozavu au fost prezentati OFICIAL la FC Botosani: "Nu trebuie sa ai experinta ca sa obtii rezultate"
 Noul staff tehnic al echipei FC Botosani a fost prezentat in cadrul undei conferinte de presa ce a avut loc sediul clubului. Valeriu Bordeanu va fi antrenorul principal al echipei si cel care se va ocupa de destinele jucatorilor, in timp ce Leo Grozavu va ocupa functia de director tehnic si-l va ajuta pe tanarul antrenor.  

"Vreau sa incep prin a multumi fostului antrenor Cristi Popovici, care a realizat aici un grup, o echipa , a obtinut niste rezultate care mi-e greu sa cred ca cineva ar putea sa le depaseasca in viitorul apropiat. El a construit aceasta echipa. Am cerut si sfatul lui Leo, el ma poate ajuta, de asta a si venit, dar daca echipa va suferi in continuare, sa stiti ca eu sunt responsabil", a declarat antrenorul Valeriu Bordeanu.  

Nu de aceeasi parere a fost si Leo Grozavu, care a intervenit in discutie si a spus ca responsabili vor fi toti, nu doar antrenorul.   

"Daca-mi permiteti, responsabilitate este impartita. Suntem o echipa, lucram in echipa. E adevarat ca cine decide raspunde mai mult decat ceilalti. Pana la urma conducerea clubului va decide care, ce si cat. Eu cred ca responsabilitatea este a noastra, a tuturor, a jucatorilor, pentru ca participam cu totii", a declarat Leo Grozavu.  

Actualul director tehnic al botosanenilor a vorbit despre rolul sau la echipa.  

"Vali este antrenorul principal, cu drepturi depline. El este cel care pregateste echipa, el este cel care ia orice decizie legata de partea tehnica, eu am venit deocamdata ca sa fiu langa el daca are nevoie de o anumita remarca intr-un anumit moment. Vreau sa-l ajut si vreau sa ajut FC Botosani. Vali este deja cu ei de 3 ani, ii cunoaste foarte bine. Sunt foarte increzator, sunt foarte, foarte increzator si nu doar increzator, sunt si realist, o sa vedeti. Eu astept de mult sansa asta. L-ati intrebat pe Vali daca e pregatit. Avem atatea exemple in fotbal in care nu trebuie sa ai experienta ca sa obtii rezultate. Si din fotbalul romanesc, dar si international. ", a adaugat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
8

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
66

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
246

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...