Roman e mulţumit şi când primeşte pase de gol întâmplătoare. "Oricum îi dau o bere"

Mihai Roman a înscris golul victoriei cu FC Voluntari şi a ajuns la cinci reuşite în acest campionat. Atacantul a devenit şi cel mai bun marcator al lui FC Botoşani.

 Roman e mulţumit şi când primeşte pase de gol întâmplătoare. "Oricum îi dau o bere"

Mihai Roman a comentat pasa de gol primită de la Fabbrini: ”Eu cred că a vrut să îmi paseze... (n.r. Merită o bere pentru pasă?) Normal. Bineînţeles că a vrut să dea la poartă, am văzut după cum s-a poziţionat. Dar oricum o să îi dau o bere”.

Jucătorii de la FC Voluntari şi antrenorul, Cristiano Bergodi, au vorbit la microfonul Telekom Sport după înfrângerea din deplasare cu FC Botoşani. "Din păcate, pentru noi e un deja vu. Ori luăm gol pe final de meci, ori pe final de primă repriză, am pierdut multe puncte aşa, şi ca dovadă suntem ultimii în clasament", a declarat Gabriel Deac la finalul meciului.

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost nemulţumit de greşeala care a adus golul Botoşaniului. "Ştiam foarte bine că FC Botoşani este greu de bătut acasă. Îmi pare rău că am făcut un cadou în prima repriză. Poate e o relaxare, nu ştiu ce se întâmplă, o să vorbesc cu băieţii", a spus antrenorul lui FC Volutnari.

Moldovenii sunt hotărâţi să pună capăt seriei de victoriii a lui Dinamo. Portarul lui FC Botoşani vrea victoria în Ştefan cel Mare: ”E foarte important că am obţinut o nouă victorie şi fără gol primit. Cu victoria aceasta ne apropiem şi mai mult de play-off şi eu chiar cred că putem prinde play-off-ul. Trebuie să mergem la Dinamo să câştigăm, ca să putem prinde play-off-ul”, a declarat Eduard Pap.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un copil de 11 ani din Pomârla a fost atacat de un șarpe!

astăzi, 09:14
412

Un copil de 11 ani, din județul Botoșani, a ajuns la spital după ce a fost atacat sâmbătă seară de un șarpe.Băiețelul, din comună Pomârla, a plecat pe imașul din marginea sa...

Psihologul Angela Nuțu: Inteligența încetinește procesul de îmbătrânire!

astăzi, 08:59
54

Oamenii de ştiinţă susţin că bătrânețea este indusă de mintea noastră, deci există o legătură considerabilă între nivelul de inteligenţă al unei persoane şi modul în ...

Kaufland mai deschide un hypermarket în Botoșani

astăzi, 08:49
1675

 După exemplul hypermarketului din vecinătatea Inspectoratului Județean de Pompieri din Botoșani, construit pe o platforma industrială dezafectată, la ieșirea spre Iași un alt mare la...