Roman e mulţumit şi când primeşte pase de gol întâmplătoare. "Oricum îi dau o bere"

Mihai Roman a înscris golul victoriei cu FC Voluntari şi a ajuns la cinci reuşite în acest campionat. Atacantul a devenit şi cel mai bun marcator al lui FC Botoşani.

 Roman e mulţumit şi când primeşte pase de gol întâmplătoare. "Oricum îi dau o bere"

Mihai Roman a comentat pasa de gol primită de la Fabbrini: ”Eu cred că a vrut să îmi paseze... (n.r. Merită o bere pentru pasă?) Normal. Bineînţeles că a vrut să dea la poartă, am văzut după cum s-a poziţionat. Dar oricum o să îi dau o bere”.

Jucătorii de la FC Voluntari şi antrenorul, Cristiano Bergodi, au vorbit la microfonul Telekom Sport după înfrângerea din deplasare cu FC Botoşani. "Din păcate, pentru noi e un deja vu. Ori luăm gol pe final de meci, ori pe final de primă repriză, am pierdut multe puncte aşa, şi ca dovadă suntem ultimii în clasament", a declarat Gabriel Deac la finalul meciului.

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost nemulţumit de greşeala care a adus golul Botoşaniului. "Ştiam foarte bine că FC Botoşani este greu de bătut acasă. Îmi pare rău că am făcut un cadou în prima repriză. Poate e o relaxare, nu ştiu ce se întâmplă, o să vorbesc cu băieţii", a spus antrenorul lui FC Volutnari.

Moldovenii sunt hotărâţi să pună capăt seriei de victoriii a lui Dinamo. Portarul lui FC Botoşani vrea victoria în Ştefan cel Mare: ”E foarte important că am obţinut o nouă victorie şi fără gol primit. Cu victoria aceasta ne apropiem şi mai mult de play-off şi eu chiar cred că putem prinde play-off-ul. Trebuie să mergem la Dinamo să câştigăm, ca să putem prinde play-off-ul”, a declarat Eduard Pap.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni nominalizați pentru Excelență în Asistența Socială!

Marţi, 19 Februarie 2019
66

Persoanele nominalizate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2019, sunt votate on-line până pe data de 25 februarie (ora 00.00).Câștigătorii Galei...

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

Marţi, 19 Februarie 2019
491

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

Marţi, 19 Februarie 2019
259

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...