Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani

 Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani
FC Botoşani s-a impus fără emoţii în faţa fostei divizionare A Gloria Buzău pe care a învins-o fără emoţii într-un joc controlat de la un capăt la altul.

FC Botoşani a începutul returul la fel ca şi turul campionatului. 3-0 cu Gloria Buzău. Diferenţa este că acum a fost o victorie pe teren iar în tur la masa verde. Deşi se anunţa un joc echilibrat, nu a fost aşa şi elevii lui Cristi Popovici au fost net superiori Gloriei Buzău, o echipă modestă şi care nu a arătat mai nimic pe teren. Botoşănenii au deschis repede scorul prin atacantul Gabriel Boghian(10), venit în această iarnă de la Petrotub Roman.

Ghiceanu i-a centrat de pe partea dreaptă iar Boghian a îndeplinit o formalitate de la şase metri. Era 1-0 şi jucătorii pregătiţi de Cristi Popovici păreau stăpâni pe joc. 14 minute mai târziu s-a reperatat faza din minutul 10 numai că de această dată Ghiceanu a centrat de pe stânga iar Boghian de la patru metri a dus scortul la 2-0. Partea a doua a primei reprize a aparţinut tot botoşănenilor dar dar Vaşvari şi Boroştean de câte două ori nu au reuşit să-l învingă pe Ştefan Leu, goalkeeperul oaspeţilor.

Repriza a doua a început tot cu FC Botoşani în atac şi duzpă un şut a lui Boroştean reţinut de Ştefan Leu, Matei avea să marcheze dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Gazdele rămân în atac şi Boroşani şi Ştefan Apostol îşi încearcă şutul dar scorul rămâne 2-0.

Oaspeţii prind curaj şi încearcă să revină în atac beneficiind de două oportunităţi de a marca dar fie intervenţia goalkeeperului botoşănean Prisacă fie imprecizia atacanţior buzoieni a făcut ca scorul să rămână 2-0.

Cu şapte minute înainte de final, FC Botoşani reuşeşte să marcheze şi golul trei prin Marius Matei atacantul împrumutat de la Oţelul Galaţi. Acelaşi Ghiceanu a centrat iar Mtei din foarfecă laterală a dusc scorul la 3-0. Finalul a aparţinut gazdelor care puteau să mai înscrie prin Ghiceanu din lovitură liberă dar portarul oaspeţilor a avut o intervenţie de excepţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul drogat, dus pentru a treia oară la Urgențe!

astăzi, 07:01
17

Cules pentru a treia oară de pe stradă! Tânărul de 25 de ani a ajuns din nou la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, după ce un angajat ISU a anunțat miercuri dimineață, prin 112,...

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
240

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
519

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...