Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani

 Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani
FC Botoşani s-a impus fără emoţii în faţa fostei divizionare A Gloria Buzău pe care a învins-o fără emoţii într-un joc controlat de la un capăt la altul.

FC Botoşani a începutul returul la fel ca şi turul campionatului. 3-0 cu Gloria Buzău. Diferenţa este că acum a fost o victorie pe teren iar în tur la masa verde. Deşi se anunţa un joc echilibrat, nu a fost aşa şi elevii lui Cristi Popovici au fost net superiori Gloriei Buzău, o echipă modestă şi care nu a arătat mai nimic pe teren. Botoşănenii au deschis repede scorul prin atacantul Gabriel Boghian(10), venit în această iarnă de la Petrotub Roman.

Ghiceanu i-a centrat de pe partea dreaptă iar Boghian a îndeplinit o formalitate de la şase metri. Era 1-0 şi jucătorii pregătiţi de Cristi Popovici păreau stăpâni pe joc. 14 minute mai târziu s-a reperatat faza din minutul 10 numai că de această dată Ghiceanu a centrat de pe stânga iar Boghian de la patru metri a dus scortul la 2-0. Partea a doua a primei reprize a aparţinut tot botoşănenilor dar dar Vaşvari şi Boroştean de câte două ori nu au reuşit să-l învingă pe Ştefan Leu, goalkeeperul oaspeţilor.

Repriza a doua a început tot cu FC Botoşani în atac şi duzpă un şut a lui Boroştean reţinut de Ştefan Leu, Matei avea să marcheze dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Gazdele rămân în atac şi Boroşani şi Ştefan Apostol îşi încearcă şutul dar scorul rămâne 2-0.

Oaspeţii prind curaj şi încearcă să revină în atac beneficiind de două oportunităţi de a marca dar fie intervenţia goalkeeperului botoşănean Prisacă fie imprecizia atacanţior buzoieni a făcut ca scorul să rămână 2-0.

Cu şapte minute înainte de final, FC Botoşani reuşeşte să marcheze şi golul trei prin Marius Matei atacantul împrumutat de la Oţelul Galaţi. Acelaşi Ghiceanu a centrat iar Mtei din foarfecă laterală a dusc scorul la 3-0. Finalul a aparţinut gazdelor care puteau să mai înscrie prin Ghiceanu din lovitură liberă dar portarul oaspeţilor a avut o intervenţie de excepţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

Joi, 21 Septembrie 2017
4038

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

Joi, 21 Septembrie 2017
253

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

Joi, 21 Septembrie 2017
893

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...