Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani

 Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani
FC Botoşani s-a impus fără emoţii în faţa fostei divizionare A Gloria Buzău pe care a învins-o fără emoţii într-un joc controlat de la un capăt la altul.

FC Botoşani a începutul returul la fel ca şi turul campionatului. 3-0 cu Gloria Buzău. Diferenţa este că acum a fost o victorie pe teren iar în tur la masa verde. Deşi se anunţa un joc echilibrat, nu a fost aşa şi elevii lui Cristi Popovici au fost net superiori Gloriei Buzău, o echipă modestă şi care nu a arătat mai nimic pe teren. Botoşănenii au deschis repede scorul prin atacantul Gabriel Boghian(10), venit în această iarnă de la Petrotub Roman.

Ghiceanu i-a centrat de pe partea dreaptă iar Boghian a îndeplinit o formalitate de la şase metri. Era 1-0 şi jucătorii pregătiţi de Cristi Popovici păreau stăpâni pe joc. 14 minute mai târziu s-a reperatat faza din minutul 10 numai că de această dată Ghiceanu a centrat de pe stânga iar Boghian de la patru metri a dus scortul la 2-0. Partea a doua a primei reprize a aparţinut tot botoşănenilor dar dar Vaşvari şi Boroştean de câte două ori nu au reuşit să-l învingă pe Ştefan Leu, goalkeeperul oaspeţilor.

Repriza a doua a început tot cu FC Botoşani în atac şi duzpă un şut a lui Boroştean reţinut de Ştefan Leu, Matei avea să marcheze dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Gazdele rămân în atac şi Boroşani şi Ştefan Apostol îşi încearcă şutul dar scorul rămâne 2-0.

Oaspeţii prind curaj şi încearcă să revină în atac beneficiind de două oportunităţi de a marca dar fie intervenţia goalkeeperului botoşănean Prisacă fie imprecizia atacanţior buzoieni a făcut ca scorul să rămână 2-0.

Cu şapte minute înainte de final, FC Botoşani reuşeşte să marcheze şi golul trei prin Marius Matei atacantul împrumutat de la Oţelul Galaţi. Acelaşi Ghiceanu a centrat iar Mtei din foarfecă laterală a dusc scorul la 3-0. Finalul a aparţinut gazdelor care puteau să mai înscrie prin Ghiceanu din lovitură liberă dar portarul oaspeţilor a avut o intervenţie de excepţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoturism "alimentat" din Botoşani cu ţigări de contrabandă, depistat la Iaşi! FOTO

astăzi, 13:23
8

Astfel, pe timpul misiunii, aceștia au identificat în trafic, în localitatea de frontieră Ţigănaşi, judeţul Iaşi, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România...

Aproape jumătate din elevii botoşăneni s-au îmbătat cel puţin o dată şi tot atâţia au încercat ţigările

astăzi, 12:38
63

Studiul s-a desfăşurat în perioada 10 mai - 10 iunie 2016 în 13 unităţi de învăţământ. Au fost aplicate 746 de chestionare, cu o eroare de ± 3,5%, la un nive...

Notarii botoşăneni, sancţionaţi de Consiliul Concurenţei cu o amendă record

astăzi, 11:47
387

Cei 72 de membri ai Camerei Notarilor Publici sunt acuzaţi de încălcarea regulilor de concurenţă, prin stabilirea unei grile de onorarii minimale având valori mai ridicate de...