Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani

 Pac! Pac! Pac! Debut cu dreptul pentru FC Botosani
FC Botoşani s-a impus fără emoţii în faţa fostei divizionare A Gloria Buzău pe care a învins-o fără emoţii într-un joc controlat de la un capăt la altul.

FC Botoşani a începutul returul la fel ca şi turul campionatului. 3-0 cu Gloria Buzău. Diferenţa este că acum a fost o victorie pe teren iar în tur la masa verde. Deşi se anunţa un joc echilibrat, nu a fost aşa şi elevii lui Cristi Popovici au fost net superiori Gloriei Buzău, o echipă modestă şi care nu a arătat mai nimic pe teren. Botoşănenii au deschis repede scorul prin atacantul Gabriel Boghian(10), venit în această iarnă de la Petrotub Roman.

Ghiceanu i-a centrat de pe partea dreaptă iar Boghian a îndeplinit o formalitate de la şase metri. Era 1-0 şi jucătorii pregătiţi de Cristi Popovici păreau stăpâni pe joc. 14 minute mai târziu s-a reperatat faza din minutul 10 numai că de această dată Ghiceanu a centrat de pe stânga iar Boghian de la patru metri a dus scortul la 2-0. Partea a doua a primei reprize a aparţinut tot botoşănenilor dar dar Vaşvari şi Boroştean de câte două ori nu au reuşit să-l învingă pe Ştefan Leu, goalkeeperul oaspeţilor.

Repriza a doua a început tot cu FC Botoşani în atac şi duzpă un şut a lui Boroştean reţinut de Ştefan Leu, Matei avea să marcheze dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Gazdele rămân în atac şi Boroşani şi Ştefan Apostol îşi încearcă şutul dar scorul rămâne 2-0.

Oaspeţii prind curaj şi încearcă să revină în atac beneficiind de două oportunităţi de a marca dar fie intervenţia goalkeeperului botoşănean Prisacă fie imprecizia atacanţior buzoieni a făcut ca scorul să rămână 2-0.

Cu şapte minute înainte de final, FC Botoşani reuşeşte să marcheze şi golul trei prin Marius Matei atacantul împrumutat de la Oţelul Galaţi. Acelaşi Ghiceanu a centrat iar Mtei din foarfecă laterală a dusc scorul la 3-0. Finalul a aparţinut gazdelor care puteau să mai înscrie prin Ghiceanu din lovitură liberă dar portarul oaspeţilor a avut o intervenţie de excepţie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O ocrotitoare și binefăcătoare a câinilor maidanezi, propusă pentru titlul de Cetățean de onoare al municipiului Botoșani

astăzi, 17:42
1156

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din data de 29 noiembrie va fi și un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de onoare lui Heike Lindlohr, fondatoarea...

Marcela Motoc aduce "Fata din Curcubeu" la Botoșani!

astăzi, 17:30
175

De pe scenele pariziene, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Botoșani. Un text de Lia Bugnar și o actriță care a străbătut lumea pentru ca într-un târziu ea, lumea, să &icir...

Intervenţie a salvatorilor botoșăneni la simularea unui accident aviatic -FOTO

astăzi, 16:23
382

Potrivit scenariului, în urma unui accident aviatic s-a produs un incendiu în pădurea Gorovei. Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului cu ajutorul unui elicopter cu dispoz...