Monden! Botosanean prezent la botezul fiicei stelistului Alex Chipciu, alaturi de Rusescu si MM Stoica! FOTO

 Monden! Botosanean prezent la botezul fiicei stelistului Alex Chipciu, alaturi de Rusescu si MM Stoica! FOTO
Alex Chipciu a fugit din cantonamentul Stelei din Antalya. Mijlocasul Stelei a revenit de urgenta in Romania pentru a-si boteza fetita. Roxana si Raul Rusescu au fost nasii micutei Medeea Maria.  

La petrecerea care a avut loc intr-un local din Bucuresti a fost prezent si fostul jucator al celor de la Bucovina Rogojesti si AS Roma Botosani, Alexandru Doroftei. Cei doi au fost colegi la Scoala de Fotbal Sporting Pitesti in perioada 2003-2007 si au pastrat legatura.   

"Alex a debutat in fotbalul mare chiar la Botosani, in acel 1-1 cu FC Brasov. A fost impresionat de publicul de atunci prezent la stadionul Municipal.", a declarat pentru Stiri.Botosani, Alexandru Doroftei.   

De la botezul fiicei lui Alex Chipciu nu au lipsit Mihai Stoica, Victori Becali si sotiile fotbalistilor de la Steaua. Atmosfera a fost intretinuta de Adi de la Valcea si Elena Gheorghe.   

"I-am spus ca-l astept la nunta mea, dar pana atunci sper sa mai faca doi copii ca se ne vedem mai des", a glumit botosaneanul care a renuntat la fotbalul de performanta din cauza unei grave accidentari la glezna.







 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
86

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
58

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
205

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...