Încă un botoșănean salvat de elicopterul SMURD - FOTO, VIDEO

 Încă un botoșănean salvat de elicopterul SMURD - FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

La doar cateva ore dupa ce a preluat un pacient de 64 de ani, care a suferit un infarct, elicopterul SMURD a aterizat din nou la Poligonul ACR.

De aceasta data a fost vorba de un barbat de 56 de ani din Corni, care a suferit tot un infarct. Barbatul a fost transportat cu Ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, dar intrucat starea sa era grava, medicii au cerut interventia echipajului SMURD pentru a-l transporta la o clinica de specialitate din Iasi.

Interventia elicopterului SMURD care deserveste zona Moldovei a salvat pana acum vietile multor botosaneni, pentru care transportul pe cale rutiera ar fi fost imposibil.

In ultimele 3 zile elicopterul SMURD a avut 4 misiuni la Botosani. Cu toate ca vremea nu a fost una prielnica, din cauza vantului, aterizarea si decolarea s-au desfasurat in conditii bune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
55

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
371

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
89

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...