Florin Ghiorghita revine in fotbal! Viitorul Botosani cere rejucarea meciului cu Ungureni!

 Florin Ghiorghita revine in fotbal! Viitorul Botosani cere rejucarea meciului cu Ungureni!
Echipa care in sezonul trecut se numea FC Microbuzul Botosani si era finantata de consilierul local Florin Ghiorghita si omul de afaceri Dumitru Balan, a inceput noul sezon cu o alta conducere sub un at nume, Viitorul Botosani.   

Patronul celor de la Fabio, Alin Amaritei, a investit cateva sute de milioane de lei vechi si i-a adus la echipa pe fratii Alin si Valeriu Bordeanu pentru a castiga titlul in acest sezon. Totul a decurs frumos pana in etapa a III-a, cand Florin Ghiorghita s-a suparat. De ce? Ne-a explicat chiar el.  

"Echipa este in continuare a mea. Eu l-am adus pe domnul Amaritei ca sponsor la echipa si cu timpul ma gandeam sa-i dau echipa de tot, insa la meciul cu Luceafarul Mihai Eminescu nu m-au lasat sa intru si eu pe teren si atunci m-am enervat. Eu am infiintat echipa asta si tin foarte mult la ea. I-as fi dat-o cu mare drag, insa nu sa ies pe usa din spate.", a declarat pentru Stiri.Botosani, Florin Ghiorghita.  

Dupa acel incident, Adi Amaritei a refuzat sa mai finanteze echipa si asta pentru ca in acte clubul nu ii apartinea.   

"Neintelegerea dintre fosta conducere si actualele persoane de la club, care au muncit enorm in cele cateva luni de cand s-a reorganizat echipa, a dus la retragerea sprijinului financiar, culmea cand echipa  era pe locurile 1-2 si se facuse un grup unit dornic de performanta. Nu inteleg acest gest. Vine o persoana, investeste in 2-3 luni cat altii intr-un campionat si nu este lasat sa-si faca treaba", a precizat antrenorul Octavian Faier, printr-un comunicat remis redactiei Stiri.botosani.

Duminica a avut loc etapa a X-a a Ligii a IV-a, iar Viitorul Botosani nu s-a prezentat la Ungureni, actuala conducere precizand ca asta s-a intamplat datorita lipsei banilor pentru un mijloc de transport.   

Florin Ghiorghita a precizat insa ca echipa nu a ajuns la meci pentru ca mijlocul de transport s-a defectat pe drum si a depus la AJF Botosani documentele necesare pentru a cere rejucarea partidei.  

Totodata, Ghiorghita a depus la AJF Botosani decizia consiliului de administratie al clubului, prin care presedintele Ovidiu Caia este schimbat din functie. Noul presedinte va fi chiar Florin Ghiorghita.   

Consilierul Local a schimbat si antrenorul. Octavian Faier a fost demis, iar noul antrenor va fi Ioan Asaftei, care a mai condus echipa in trecut.   

"Nu ne vom retrage. Am discutat cu cativa oameni din Botosani care ne vor sprijini. Tin sa precizez ca numele echipei Viitorul Botosani nu este legal, pentru ca nu exista o hotarare judecatoreasca in acest sens, astfel ca echipa se numeste FC Microbuzul Botosani", a mai precizat Florin Ghiorghita.  

Noul presedinte al botosanenilor spune ca toti jucatorii vor ramane in lot, cu exceptia fratilor Bordeanu, care si-au cerut legitimatiile de joc.   

"Nu stiu ce intelegeri au avut ei cu domnul Amaritei. Eu am discutat cu Vali Bordeanu si mi-a spus ca va ramane la echipa. Este un jucator de valoare si cu un mare caracter", a spus Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
278

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
96

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
289

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...