DERBY botosanean incheiat la spital! CSS Botosani - FC Botosani 6-2 la general! GALERIE FOTO

 DERBY botosanean incheiat la spital! CSS Botosani - FC Botosani 6-2 la general! GALERIE FOTO

   Ionut Tabultoc

Duminica dupa-amiaza au avut loc cele mai asteptate meciuri de la juniorii republicani. Echipele de fotbal CSS Botosani si FC Botosani, s-au intalnit in derby-ul local.   

De la ora 12:00 s-a jucat partida Juniorilor A (U19), iar inaintea acestei etape FC Botosani, pregatita de prof. Catalin Chirila, se afla pe locul 8, in timp ce echipa CSS Botosani, antrenata de prof. Sorin Iordache, era pe locul 10 din 11 echipe. 

In prima repriza gazdele de la CSS au condus cu 1-0, insa in repriza a doua FC-ul a intors scorul si s-a impus cu scorul de 2-1.   

In minutul 70 al meciului, jucatorul celor de la CSS Botosani, Noris Stoica, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgentecu fractura de piramida nazala, dupa un contact aerian cu un jucator advers.  

De la ora 14:00, a venit randul Juniorior B (U17) sa se dueleze pe teren. Aici situatia era diferita in clasamant fata de Juniorii A. CSS Botosani, antrenata de prof. Daniel Schiopu, era lider in campionat cu 22 de puncte, fiind in fata celor de la CSMS Iasi, care aveau cu doua puncte mai putin.   

Formatia FC Botosani, pregatita de prof. Cristi Frumuz, ocupa locul 8, insa avea moralul ridicat, dupa ce etapa trecut obtinuse un egal cu CSMS Iasi.  

CSS Botosani a deschis scorul in minutul 5 prin golgheterul campionatului, Andrei Burlacu, care a executat o lovitura de la 11 m, obtinuta in urma unui hent in careu. Nicorici a facut 2-0 inainte de pauza, iar startul reprizei secunde, Burlacu a marcat pentru 3-0.

Gradinaru a stabilit scorul final, 5-0, dupa ce a reusit o "dubla" in ultimele minute ale partidei.  

De precizat faptul ca la aceste doua meciuri nu a fost prezent niciun antrenor de la FC Botosani, chiar daca s-au intalnit patru echipe de juniori botosaneni. In schimb, directorul executiv al FC Botosani, Dumitru Branza, a fost la Roma sa vada cele doua partide.  

GALERIE FOTO:











































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
132

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
263

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
124

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...