CUPA DARABANENI.RO a ajuns la a patra editie! VEZI regulamentul competitiei

 CUPA DARABANENI.RO a ajuns la a patra editie! VEZI regulamentul competitiei
Ziarul online Darabaneni.ro, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Şcoala Gimnazială "Leon Dănăilă" Darabani, organizează în perioada 7-12 octombrie 2013 competiţia de fotbal în sală Cupa Darabaneni.ro.

Meciurile vor avea loc în Sala de sport a Şcolii Gimnaziale "Leon Dănăilă" din Darabani, toate partidele fiind transmise în direct de televiziunea locală.

Prin bunăvoinţa unor sponsori locali, primele trei echipe vor fi premiate cu 1000, 700 şi 500 lei. De asemenea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani va oferi câştigătorilor echipament sportiv (mingi şi tricouri).

In premieră, competiţia se adresează tuturor practicanţilor de futsal din judeţul Botoşani, fie ei legitimaţi sau nelegitimaţi, sistemul de joc fiind 4+1.

Şi în acest an se vor folosi mingi de sală, iar numărul echipelor participante este limitat la 10. Taxa de înscriere este de 200 de lei de echipă.

Relaţii suplimentare şi înscrieri la tel.: 0754906930, 0764307073 sau 0746974844. 

Descarcă de AICI formularul de înscriere în competiţie.
 
Citeşte AICI Regulamentul complet al ediţiei a IV-a a Cupei Darabaneni.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...