VIDEO: Zilele Dorohoiului au scos în stradă mii de botoșăneni!

VIDEO: Zilele Dorohoiului au scos în stradă mii de botoșăneni!

În prezența a mii de localnici, în cel mai nordic municipiu din România, au debutat ieri Zilelor Dorohoiului.

Printre alte acțiuni, zeci de tineri au luat parte la finele acestei săptămâni la o serie de manifestări culturale și concursuri precum „Micul scriitor de azi, marele scriitor de ieri”, „Istoria Dorohoiului”, concursul de pictură Arthur Verona, concursul de poezie Sașa Pană, dar și la spectacolul de teatru „Coana Chiriță”.

Manifestările au continuat ieri cu deschiderea oficială a Zilelor Recoltei, în Piața Centrală, și spectacolele de teatru „Amintiri din copilărie” și „Ivan Turbincă”.

Seara a fost însă punctul de atracție al Zilelor Dorohoiului. Organizatorii au decis să-i aducă la Dorohoi pe Mario Fresh, Dorian Popa și Lino Golden, care au devenit cunoscuți în rândul adolescenților cu melodii de genul „Solo”, „Caliente”, „HÂTZ” sau „Panamera”.

Vremea bună i-a scos din case nu numai pe adolescenții dornici să-i audă pe Dorian Popa sau Mario Fresh, ci și pe cei de vârsta a doua și chiar a treia. Oamenii au venit să se distreze și au umplut terasele amenajate.

Nici cei mici nu s-au plictisit pentru că s-a amenajat și un parc de distracții.

Cei mai bucuroși au fost adolescenții care au cântat și au dansat pe melodiile aflate în topuri vara aceasta. După recitalul lui Mario Fresh, pe scenă a urcat Dorian Popa, care a coborât chiar lângă public și a cântat împreună cu fanii lui.

Zilele Dorohoiului se vor încheia astăzi, când, de la 16.00, pe scenă va urca grupul Voces coordonat de Paul Ciprian Mihai, iar de la 18.00 începe va avea loc un spectacol cu Dya, Vali Boghean Band, Marcel Pavel și ADDA.

Iată și câteva imagini de la acest eveniment:

       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
15

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
115

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Ioan, ucenicul Sf. Grigorie Decapolitul

astăzi, 07:00
47

Sfântul Ioan (†820) a ieșit de tânăr din lume şi iubind pe Hristos s-a dus la Sfântul Grigorie Decapolitul, care l-a făcut monah și împreună se nevoiau, plăc&acir...