VIDEO: 2020, anul care nu va fi uitat prea curând! Nici de noi și nici de întreaga umanitate

VIDEO: 2020, anul care nu va fi uitat prea curând! Nici de noi și nici de întreaga umanitate

Anul pe care tocmai l-am încheiat nu va fi uitat prea devreme nici de botoșăneni, nici de români, și nici de întreaga umanitate.

Un videoclip care conține muzică compusă și editată de Cee-Roo, un artist EDM din Elveția, care prezintă pe muzica sa un montaj de imagini de la evenimente din întreaga lume înregistrate în 2020, întregește pe deplin această imagine.

De altfel, este puțin probabil să fie în curând un an ca 2020 și un videoclip care să compileze imagini din unele dintre cele mai mari evenimente globale. Videoclipul conține imagini ale pandemiei din toate țările lumii, protestele Black Lives Matter, alegerile din SUA, explozia de la Beirut, conflictul din Nagorno-Karabakh și moartea unor vedete sportive precum Kobe Bryant și Diego Maradona.

Cu toate acestea, videoclipul se încheie pe o notă optimistă, cu înregistrări ale lucrătorilor din prima linie care primesc aplauze, victoria electorală a lui Joe Biden și oficiali ai poliției care au îngenuncheat în timpul protestelor Black Lives Matter.

„Nu vom uita anul acesta în curând!” a scris artistul în timp ce partaja clipul, pe care vă invităm să-l urmăriți aici.

 

 

Spune-ne opinia ta