Ultim omagiu adus de DSP juristului Constantin Lușneac (video)

Ultim omagiu adus de DSP juristului Constantin Lușneac (video)

Personalul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani a ținut un moment de reculegere și a adus un ultim omagiu, miercuri, juristului Constantin Lușneac. Membru al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean „Mavromati”, bărbatul a decedat duminică, la vârsta de 50 de ani, în urma unui atac vascular cerebral hemoragic.

Constantin Lușneac s-a stins din viață la câteva ore de la internarea în Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde fusese transportat de o ambulanță în dimineața aceleași zile. El era infectat cu virusul Covid-19.

Miercuri, înainte de a fi înmormântat, cortegiul funerar al juristului a trecut prin fața DSP, zeci de colegi ținând vie o lumină în memoria unui profesionist.

„Este un moment extrem de dureros pentru noi toți. Înainte de a ne fi un coleg bun și de încredere, domnul Lușneac a fost un om, întotdeauna alături de cei din jur”, a spus medicul Monica Adăscăliței, coordonatorul DSP.

„A lăsat în urmă o durere cumplită. A fost un om extraordinar, a fost mai mult decât un coleg”, a spus Teodor Ferariu, director adjunct al DSP.

 

 





 

 

Spune-ne opinia ta