Pompierul Iulian Rotariu va participa la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race''

Pompierul Iulian Rotariu va participa la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race''

Pompierul Iulian Rotariu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani va participa, în perioada 9-12 martie, la ultra-maratonul „The Ultra Asia Race", care se va desfăşura în Vietnam.

Acesta va alerga, alături de alţi 19 ultra-maratonişti din lume, pe o distanţă de 160 de kilometri, care include atât jungla vietnameză, cât şi zone montane ale acestei ţări.

„Îmi doresc să reuşesc să termin curs şi să lupt pentru cauza copiilor cu autism. Nu îmi propun niciun obiectiv, pentru că nu ştiu ce va fi la faţa locului, pentru că nu depinde totul de mine", a declarat, pentru Agerpres, subofiţerul de pompieri.

„The Ultra Asia Race", competiţie organizată de „Canal Aventure", se va desfăşura pe parcursul a patru etape.

Iulian Rotariu a câştigat, în luna noiembrie a anului trecut, ultra-maratonul Ultra Africa Race, desfăşurat în Mozambic, după ce a alergat 200 de kilometri în cinci zile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
496

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...