Iulian Rotariu, start la ultramaratonul UltraAsiaRace

Iulian Rotariu, start la ultramaratonul UltraAsiaRace

Botoșăneanul Iulian Rotariu va parcurge astăzi, primii 31 de km din cei 160 la ultramaratonul “#UltraAsiaRace“, care se desfășoară în Vietnam, în perioada 9 – 12 martie.

Pe parcursul celor patru etape, însumând 160 de km și 13.000 de metri diferență de nivel, se va confrunta cu umiditate mare, zone neîmblânzite și diferențe de fus orar, pe lângă alți 17 dintre cei mai puternici ultramaratoniști din lume.

Competiția îi va da prilejul să alerge prin junglă, plantații de orez și pe vârfurile munților vietnamezi.

“Picioare de fier, Iulian, drumuri fără obstacolele și multă sănătate! Te purtăm în gând și în rugăciunile noastre!” i-au urat colegii din cadrul ISU Botoșani în această dimineață.

Iulian aleargă pentru a face cunoscută cauza copiilor cu autism, dar este un adevărat stindard de voință și sacrificiu, și un etalon al ISU Botoșani pe plan internațional.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
76

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
275

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
221

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...