Fotogalerie: Locotenent colonel omagiat la aniversarea a 90 de veri. „Dragostea nu se pensionează niciodată”

Fotogalerie: Locotenent colonel omagiat la aniversarea a 90 de veri. „Dragostea nu se pensionează niciodată”

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu, unul din cei mai longevivi pompieri din Botoșani, a fost sărbătorit la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani de către salvatorii Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

În condiții impuse de pandemie, pompierii botoșăneni i-au înmânat sărbătoritului o plachetă onorifică, o diplomă de recunoștință și un tort aniversar, în semn de înaltă prețuire și respect pentru o viață dedicată ajutorării semenilor, pentru profesionalism și sacrificiu, pentru exemplul dat generațiilor viitoare și pentru puterea de a construi singura instituție aflată pe primul loc în inima românilor.

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu s-a născut pe data de 10 iunie 1930, la Rădăuți Prut.

„Încă puternic, bătrânul reprezintă o lecție vie de istorie a pompierilor botoșăneni și ne-a demonstrat, încă o dată, că dragostea de semeni nu se pensionează niciodată”, a transmis IJSU Botoșani.

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu a făcut parte din comanda Grupului de Pompieri Botoșani, încă de la înființare, mai exact pe 26 februarie 1968.

Până în anul 1985, când s-a pensionat, a îndeplinit diferite funcții în cadrul unităților de pompieri din Botoșani, Iași, Brașov, Făgăraș și Suceava.

„Mulțumim, domnule locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu pentru tot ce ați făcut pentru semeni!”, este mesajul IJSU Botoșani.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
5

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
31

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
79

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...