Ce carte ți se potrivește în funcție de zodie

Ce carte ți se potrivește în funcție de zodie

Fie că nu mai știi ce să citești sau vrei să faci un cadou pe care persoana care îl va primi să îl aprecieze, ține cont că zodia în care s-a născut cel căruia îi este destinată cartea te poate ajuta să alegi cadoul cel mai potrivit.

Unii nativi sunt mai romantici, alții mai războinici, în vreme ce alte persoane sunt extrem de practice. Iar zodia îți poate spune multe despre personalitate, ceea ce te va ajută să alegi cadoul potrivit, chiar și când vine vorba de cărți.

Berbec

Îi place să citească orice ține de istorie sau război. În special bărbaților, cărora le poți face cadou și cărți despre strategii folosite în competițiile sportive. Femeile sunt, însă, mai înclinate spre partea mai practică și vor aprecia cărțile despre modalități de decorare sau chiar albume care să prezinte în detaliu arhitectură și design-ul caselor unor celebrități, dar și recomandări ale designer-ilor.

Taur

E un gurmand, așa că o carte de bucate, cu rețete de mâncăruri elaborate e exact ceea ce i se potrivește. Taurul are răbdare să pregătească feluri deosebite de mâncare, pentru că imaginația lui de gurmand îl va ajută să găsească cele mai gustoase combinații. Așa că nu mai stă pe gânduri. Fugi la librărie și cumpără-i o carte de bucate.

Gemeni

Dualitatea se manifestă în orice domeniu, chiar și în ceea ce privește personalitatea și preferințele. Însă asta nu poate decât să îți ușureze muncă, pentru că Gemenii apreciază o plajă largă de domenii, deci ai de unde alege. Poate cel ai potrivit cadou ar fi o carte despre magie sau una despre comunicare.

Rac

Cărțile de dezvoltare personală sau romanele de dragoste sunt cele mai potrivite pentru nativele acestei zodii. Sunt sensibile, mămoase, tandre și foarte apropiate de familie. Visează la partenerul perfect și sunt extrem de sentimentale.

Leu

E poate cea mai mândră zodie, dar și puternică și, uneori, neînduplecată. Nu încerca să îl înmoi cu române de dragoste sau poezie, nu sunt pentru el. Mai bine ai alege o carte despre liderii politici sau țeste de cultură generală și inteligență.

Fecioară

E tipicara, așa că ai grijă ce îi oferi. Însă e și preocupată de modă, curățenie și sănătate. Ipohondria e des întâlnită la nativii acestei zodii. Ai putea, astfel, să îi faci cadou un dicționar medical sau o carte de bune maniere și etichetă.

Balanța

Balanțele iubesc luxul, chiar și atunci când nu și-l permit. Așa că nu vei da greș cu un cadou constând într-un vechi și scump exemplar al unei cărți. Însă românul pe care i-l oferi trebuie să fie într-o stare bună și un design aparte. Poate nu o va câți, însă cu siguranță o va aprecia și o va păstra la vedere.

Scorpion

Îl atrag misterele și ocultismul, experiențele colorate, așa că nu vei da greș cu un român polițist sau cu o carte despre zodii și reincarnare. O altă opțiune ar fi o carte de psihologie sau un român psihologic, care să îi solicite imaginația și să îl provoace.

Săgetător

Îi place să călătorească, așa că un album cu fotografii din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii îi va plăcea cu siguranță. Chiar și romanele a căror acțiune se desfășoară în mai multe zone ale lumii i-ar fi pe plac. Asta pentru că Săgetătorul va avea astfel ocazia să călătorească și să vadă locuri noi măcar în gând.

Capricorn

Îi place să socializeze și să se întâlnească cu prietenii, așa că orice carte care îi va oferi un subiect de discuție interesant i se potrivește. Nu de puține ori, femeile născute în această zodie visează la cluburi de lectură pe care să le frecventeze împreună cu prietenele, așa că vei vedea că bibliotecaare un loc aparte în casă acestor native.

Vărsător

O carte amuzantă sigur i se potrivește oricui, așa că de ce să nu îi oferi una și prietenului tău Vărsător. Nu are mult timp de pierdut, așa că nu se poate dedică unor cărți care să îl obosească și să îi strice dispoziția. O carte de bancuri sau un român vesel și plin de umor ar fi cadoul potrivit pentru acest nativ.

Pești

E romantic și visător, așa că o carte de poezii ar putea fi pe placul lui. Însă are și o latură pragmatică și poate fi înclinat spre tehnologie. Cărțile despre construcția unor clădiri ale viitorului sau despre tehnologia folosită pentru crearea roboților ar putea să îl atragă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
186

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
273

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
402

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...