Asociația „Clara” vine în sprijinul Spitalului Municipal Dorohoi

Asociația „Clara” vine în sprijinul Spitalului Municipal Dorohoi

În luna octombrie, Spitalul Municipal Dorohoi a primit din partea Asociației „Clara” o donație important ce consta în două concentratoare de oxigen, necesare bolnavilor cu probleme respiratorii acute și cornice.

Campania inițiată de Asociația „Clara” are ca scop încurajarea persoanelor fizice și juridice de a sprijini Spitalul Municipal Dorohoi în lupta anti Covid, prin achiziționarea unor astfel de aparate, atât de vitale bolnavilor.

„Spitalul Muncipal Dorohoi are în continuare nevoie de concentratoare de oxigen pentru bolnavii diagnostigati cu COVID-19.  Numărul total de astfel de aparate existente la aceasta dată sunt total insuficiente.

Persoanele  fizice și juridice care doresc sa doneze bani pentru achiziționarea acestor tipuri de echipamente o pot face în contul pus la dispozitie de Asociatia Clara pentru SPONSORIZARI: 

RO86BTRLRONCRT0253152007.

Pentru persoanele juridice care doresc să directioneze 20% din impozitul pe venit sau profit punem la dispozitie Contracte de sponsorizare”, au declarat reprezentanții Asociației „Clara”.

 

Spune-ne opinia ta