Voluntarii Centrului E.G.A.L Botoșani acordă sprijin elevilor proveniți din familiile defavorizate

Voluntarii Centrului E.G.A.L Botoșani acordă sprijin elevilor proveniți din familiile defavorizate

Încă din anul 2014, Crucea Roșie România a pus bazele a patru centre de zi, numite Centre E.G.A.L, în cele mai sărace zone din țară: Babadag, Botoșani, Craiova și Lupeni.

Centru E.G.A.L înseamnă Educație, Generozitate, Abilități și Libertate pentru copiii care au nevoie de șanse egale la o viață normală.

Centrele de zi susținute de Crucea Roșie România încearcă să le arate acestor copii adevărata normalitate oferindu-le optimism și o viziune corectă despre viață.

În centru E.G.A.L din Botoșani, aproximativ 25 de copii proveniți din familii defavorizate au primit sprijin educațional, fiind ajutați de voluntarii centrului.

“Centrul E.G.A.L. Botoșani își continuă activitatea, încercând să ofere sprijin și ajutor pentru aproximativ 25 de copii proveniți din familii defavorizate. Bineînțeles că ne-am adaptat noilor prevederi și am împărțit copiii pe grupe pentru a respecta toate normele de prevenție. Împreună cu voluntarii noștri, încercăm să oferim asistență la teme, să învățăm împreună lucruri noi și să ne jucăm”, au transmis reprezentanții centrului E.G.A.L – Crucea Roșie Botoșani.





 

 

Spune-ne opinia ta