Violeta, botoșăneanca în fața căreia Italia se înclină: A denunțat un polițist italian la pensie după ce l-a prins violând bătrâna pe care femeia o îngrijea!

Ieri, 23 mai 2018, datorită probelor puse la dispoziția anchetatorilor de către Violeta, fostul polițist a ajuns la proces. În fața magistraților, botoșăneanca a povestit cum o amenința și o șantaja italianul: "Ești o sclavă. Ești româncă și trebuie să taci. Fii atentă că aici este mafia și îți poate face rău". 

Violeta, botoșăneanca în fața căreia Italia se înclină: A denunțat un polițist italian la pensie după ce l-a prins violând bătrâna pe care femeia o îngrijea!

 Violeta Guluță Szabo  Foto: Facebook

Domenico Cillufo, un fost polițist în vârstă de 67 de ani, ieșit la pensie și rezident în localitatea Castelbuono, provincia Palermo, este acuzat că a violat o bătrână de 90 de ani, dar și că a extorcat-o pe badanta acesteia, o femeie româncă, de peste 5.000 de euro în circa 5 ani, amenințând-o că dacă nu plătește va fi concediată, relatează Rotalianul.com, citand ziarul local New Sicilia.

Szabo Guluță Violeta, în vârstă de 52 de ani și originară din județul Botoșani, a început să lucreze ca asistentă pentru bătrâna în cauză în urmă cu 7 ani.

Cillufo, un fost polițist acum ieșit la pensie, se pare că a convins-o pe bătrână să îl numească administratorul bunurilor sale, trecând apoi la șantaj și amenințări chiar și la adresa Violetei, îngrijitoarea româncă de la care pretindea bani pentru a-i plăti contribuțiile la stat conform contractului de muncă.

Văzându-se administratorul bunurilor și banilor femeii de 90 de ani, Ciluffo a început să se simtă patron și asupra conaționalei noastre. Pe lângă faptul că o șantaja, amenințând-o că o va concedia dacă nu-i plătește anumite sume de bani, bărbatul italian o mai trata și cu dispreț:

„Ești o sclavă, faci o muncă de tot rahatul, tu trebuie să taci, că aici eu comand! Dacă vrei să mai stai aici, faci cum îți spun eu, ori plătești ori te concediez!” Astfel, Violeta i-a dat italianului în 5 ani aproximativ 5500 de euro pentru a-i plăti contribuțiile la stat, cu toate că femeia se învoise inițial ca aceste contribuții să-i fie plătite de către angajator. „Îi dădeam trimestrial 260 de euro care reprezentau 50% din totalul contribuțiilor la INPS, dacă nu-i dădeam banii ăștia mă amenința că mă concediază”, povestea Violeta la inceputul anului, atunci cand a iesit la iveala povestea.

Dar lăcomia bărbatului nu era singurul său defect, Violeta aflând de la îngrijitoarea care lucrase înaintea sa acolo că l-a surprins pe Domenico Cillufo când acesta încerca să-i facă sex oral bătrânei.

Alertată de acest aspect și copleșită de cuvintele umilitoare și atitudinea de stăpân pe care o Cillufo o exercita asupra sa, Violeta instalează fără știrea acestuia o cameră video în dormitorul bătrânei care zăcea la pat. Astfel, în timpul orelor libere pe care îngrijitoarea româncă le avea, timp în care cu bătrâna rămânea bărbatul italian, camera video a înregistrat anumite scene compromițătoare unde Cillufo își dădea pantalonii în jos, lua mâna bătrânei și se masturba în timp ce aceasta îl implora să se oprească.

​Ieri, 23 mai 2018, datorită probelor puse la dispoziția anchetatorilor de către Violeta, bărbatul italian a ajuns la proces, relatează ziarul local New Sicilia. „E întors cu spatele, cu pantalonii în vine dar se vede clar că este Cillufo. S-a pus deasupra ei și se aude bătrâna cum strigă: basta, basta (ajunge, ajunge)”, povestea ieri la proces mareșalul de carabinieri Ernesto Nese care a văzut imaginile video înregistrate de conaționala noastră.

Violeta, la rândul său, a confirmat în cadrul procesului, modul în care Cillufo o amenința și o șantaja: „Ești o sclavă. Ești româncă și trebuie să taci. Fii atentă că aici este mafia și îți poate face rău, tatăl meu a lucrat pentru capul mafiei din zonă”.

Un act foarte curajos și de mare responsabilitate din partea româncei noastre care l-a denunțat pe fostul polițist italian: „Îmi era tare milă de bătrânică, a muncit o viață ca funcționar la Poșta din Palermo iar acum la bătrânețe pe lângă faptul că e bolnavă, vai de ea, mai trebuia să fie supusă și la asemenea traume”, declară femeia româncă.

Violeta Guluță Szabo, românca plecată din Botoșani după moartea soțului său pentru a depăși o depresie care îi dădea târcoale, continuă să lucreze pentru bătrâna de 90 de ani din sudul Italiei. O îngrijește, o protejează și îi plătește și cheltuielile în aceste zile, deoarece contul femeii este blocat, neavând nici un tutore legal care să poată face prelevări de bani. „Am fost anunțată că abia miercuri vine o avocată care va putea face prelevări și atunci o să-mi restitue ceea ce am cheltuit. Până atunci îi cumpăr eu bătrânei tot ce îi trebuie: mâncare, medicamente și toate celelalte.”

O îngrijitoare româncă ce face cinste tuturor româncelor care ca și ea își fac munca responsabile, cu cinste, corectitudine și uneori și cu un dram de… curaj!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ajutoare de urgenţă, înmânate astăzi beneficiarilor de către prefect - FOTO

astăzi, 16:06
44

Prefectul Dan Şlincu şi funcţionari ai Agenţiei Judeţene de Prestaţii şi Inspecţie Socială au înmânat astăzi 26 de ajutoare de urgenţă, aprobate de Guvern în urmă cu dou...

CCIA Botoșani: Cursuri de calificare în meseria de agent de securitate!

astăzi, 15:23
202

CCIA Botoșani face înscrieri pentru curs GRATUIT de calificare agent de securitate. Cursul se adresează EXCLUSIV persoanelor fără loc de muncă, având minim 25 de ani, care d...

781 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele doua luni ale anului 2019

astăzi, 15:19
109

În primele doua luni ale anului 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Botosani au fost încadrate în muncă 781...