VIDEO - Emoționant! Un câine a așteptat ore în șir, în fața unui spital din Iași, întoarcerea stăpânului grav bolnav!

Ȋnainte de a intra în spital, temându-se să nu o piardă, stăpânul i-a pus, pe post de zgardă, ceasul său.

VIDEO - Emoționant! Un câine a așteptat ore în șir, în fața unui spital din Iași, întoarcerea stăpânului grav bolnav!

Ȋn spitalele de pediatrie și în maternități sunt zeci de copii abandonați de mamele lor. Ȋn alte spitale din toată țara, zac uitați bătrâni bolnavi, pe care familiile lor nici măcar nu-i mai vizitează.

Ce înseamnă devotamentul? Ne arată asta o cățelușă, al cărei stăpân a fost adus în secția UPU a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași.

După ce bărbatul a fost dus pe targă în spital, pentru consultații și îngrijiri medicale, cățelușa Puppy s-a postat în ușa UPU, așteptându-l. Ȋnainte de a intra în spital, temându-se să nu o piardă, stăpânul i-a pus, pe post de zgardă, ceasul său.

Devotamentul lui Puppy i-a impresionat, deopotrivă, pe cei din spital, dar și pe pacienți.

Din când în când, cadrele medicale veneau să se asigure că Pappy e încă acolo. Iar, după o lungă așteptare, cățelușa a fost lăsată, pentru câteva minute, să fugă în brațele stăpânul său. Bucuria celor doi, la momentul revederii, i-a impresionat până la lacrimi pe cei din jur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...