Un tânăr din Botoșani își caută cățeii dispăruți: „Sunt cățeii mei și îi vreau înapoi”

Un tânăr din Botoșani își caută cățeii dispăruți: „Sunt cățeii mei și îi vreau înapoi”

Un tânăr din Botoșani a lansat un apel în mediul online în speranța că cele două animale de companie pe care le deținea, vor fi găsite.

Este vorba despre doi câini, care au dispărut de aproape o lună. Botoșăneanul bănuiește că patrupezii au fost furați și vânduți.

„Vă rog frumos, dacă îi vedeți vreodată sunați urgent. Au dispărut de acasă de aproape o lună și azi am aflat că cineva i ar fi furat și vândut. Poate ajunge postarea chiar la persoana care îi deține acum. Cățeii sunt ai mei, eu i am adoptat de la Alina Marinela. Am fost și la poliție să declar furtul.Cățeii nu plecau din jurul casei niciodată, se întorceau mereu. Cel maro este Bruno iar cel alb este Liubov, câțiva mă știu de pe grup și chiar Daniel Bejinariu care m-a ajutat o perioadă să-l tratez pe Liubov ținându-l în perfuzii, căci era pe moarte. Sunt cațeii mei și îi vreau înapoi... Am carnetele de sănătate ca dovadă și mult mai multe clipuri decât cele postate aici”, este mesajul transmis de Alin Ștefan, tânărul care își caută animalele de companie.

De altfel, nu ar fi singurul caz în care animalele de companie sunt furate cu scopul de a obține sume de bani, fie rezultate în urma vânzărilor, fie ca recompensă.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
28

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
172

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
122

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...