Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea din viață, în ţară. Amândoi au fost răpuşi de aceeaşi boală.

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară

O mamă îşi plânge fiii, amândoi morţi în aceeaşi zi. Tanti Angi era la căpătâiul lui Ionel, care murea într-un spital din România, când a aflat că s-a stins şi Nicuşor, celălalt fiu al ei, la Treviso, în Italia. Amândoi sufereau de cancer şi, în ciuda luptei cu boala, amândoi au pierdut.

Nicuşor Rusu avea 42 de ani şi era şofer de TIR în Italia. Avea un băieţel de 3 ani, Nicolas, de care era foarte mândru. Nicuşor a urmat mai multe tratamente, dar nu a putut să învingă boala. Prietenii au demarat o acţiune de strângere de fonduri pe Facebook, pentru a ajuta la repatrierea trupului său.

"Dragi Prieteni, in dimineata zilei de luni, cand Nicusor Rusu se stingea din viata... familia lui din Romania plangea trecerea la nefiinta si a fratelui lui Nicusor, Ionel Rusu, si acesta suferind de cancer... da, in aceeasi dimineata, ati citit bine. Nu-mi pot imagina cat de mare e suferinta familiei, a mamei lor, neputand fii alaturi de ambii in acelasi timp. Cu ajutorul nostru poate macar sa-si ia ADIO si de la Nicusor. Sunt convins ca ii purtam in rugile noastre, dar putem sa participam cel putin astfel si la usurarea crizei financiare. Va transmit recunostinta lui Angi Rusu si totodata multumesc anticipat pentru donatiile voastre. Dumnezeu sa va Binecuvanteze", a povestit unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

Mama celor doi băieţi îl aşteaptă şi pe Nicuşor acasă, la Galaţi, să îl îngroape lângă Ionel. Durerea ei nu se va stinge vreodată, dar măcar poate să îi plângă împreună, scrie observator.tv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
67

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
129

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
220

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...