Un italian de 94 de ani i-a dăruit 100.000 de euro îngrijitoarei sale: "E singura care ține la mine cu adevărat"

Nu-și puteau crede ochilor, spun rudele bătrânului, când au văzut extrasul de cont. Pe lângă sumele salariale plătite îngrijitoarei, din cont mai dispăruseră încă 100.000 de euro, bani care au aflat din gura tatălui lor că au intrat în buzunarele femeii românce. 

Un italian de 94 de ani i-a dăruit 100.000 de euro îngrijitoarei sale: "E singura care ține la mine cu adevărat"

Un bătrân italian în vârstă de 94 de ani din Pergola, provincia Pesaro, i-a dăruit pe parcursul a 4 ani îngrijitoarei sale, de origine română, suma de 100.000 de euro sub formă de cadouri sau ca ajutor pentru diverse nevoi pe care femeia le avea. "Ea este singura care ține la mine cu adevărat", s-a justificat bărbatul fiicei sale și nepotului.

Nu-și puteau crede ochilor, spun rudele bătrânului, când au văzut extrasul de cont. Pe lângă sumele salariale plătite îngrijitoarei, din cont mai dispăruseră încă 100.000 de euro, bani care au aflat din gura tatălui lor că au intrat în buzunarele femeii românce. Aceasta, în vârstă de 43 de ani, fusese angajată în anul 2013 să îl îngrijească pe bătrân și pe cea de-a doua soție a sa, afl[m de pe rotalianul.com.

Pensionarul a confirmat că a ajutat-o pe îngrijitoarea sa cu diverse sume de bani pe parcursul celor 4 ani de când aceasta îi îngrijea: i-a plătit mai multe rate la împrumutul de la bancă, 10.000 de euro pentru medicul dentist, 9.000 de euro pentru un bar, 5.000 pentru mașină, 2.000 de euro pentru a plăti o intervenție medicală și așa mai departe. „Pentru că ea este singura căreia îi pasă de mine și mă îngrijește” – ar fi spus bătrânul în fața fiicei și a nepotului său – „în timp ce voi nu m-ați ajutat niciodată și nu vreți ca ea să fie aici”. 

Bărbatul ar fi afirmat, de asemenea, că îngrijitoarea i-a deschis ochii și l-a făcut să înțeleagă că ele, rudele, doresc doar ca el să moară pentru a primi moștenirea.

Cuvinte de neacceptat pentru fiica și nepotul care în luna ianuarie a acestui an, au decis să contacteze avocații Carlo Scalpelli și Roberto Biagiotti de la Pesaro și să deschidă un proces împotriva femeii românce acuzată de fraudă agravantă, deturnare de fonduri și că ar fi profitat de naivitatea și starea psihică instabilă a bătrânului. Cazul se află deja pe biroul Procuraturii din Pesaro care va trebui să deschidă un proces în instanță în urma denunțului făcut de fiica pensionarului italian, informează Il Resto del Carlino.

Doar că acum câteva săptămâni, bătrânul în vârstă de 94 de ani a murit. Cu numai douăzeci de zile înainte murise și soția sa, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...