Un botoșănean este cercetat pentru ucidere din culpă după ce un motociclist s-a izbit în mașina pe care o conducea și a murit!

Un botoșănean este cercetat pentru ucidere din culpă după ce un motociclist s-a izbit în mașina pe care o conducea și a murit!

Ieri, 25 august a.c., la ora 17:32, Leșe Dan-Andrei, de 25 ani, din orașul Târgu Lăpuș, jud. Maramureș, se deplasa cu motociclu marca Yamaha pe DN 17, în afara localității Vatra Dornei, din direcția Vatra Dornei spre Bistrița, iar la km 118+350 metri, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat și s-a izbit frontal în autoturismul M1(microbuz), marca Mercedes Benz ce circula regulamentar din sens opus.

Microbuzul marca Mercedes Benz,  tracta remorca  BT-**-*** și era condus de Aroboaei Alexandru-Andrei de 31 ani din com. Vlădeni, jud. Botoșani.

Conducătorul motociclului a fost proiectat pe asfalt suferind leziuni corporale în zona capului.

Motociclistul Leșe Dan-Andrei a fost resuscitat de către echipajul de pe ambulanța deplasată la fața locului, dar datorită leziunilor suferite la ora 18:20 a fost declarat decesul acestuia.

Cadavrul lui Leșe Dan-Andrei a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei în vederea efectuării  necropsiei.

Conducătorul auto Aroboaei Alexandru – Andrei a fost  testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând a fi condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de  probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

UPDATE: Conform martorilor și a unei filmări (pe care sursa o dorește nepublicată), motociclistul a intrat cu viteză într-o curbă, din această cauză ajungând pe contrasens, motiv pentru care nu a putut fi evitat imoactul frontal, timpul de frânare fiind insuficient pentru ambii conducători.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
780

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...