Trei tineri prinși la volan, deși nu aveau drept de conducere

Trei tineri prinși la volan, deși nu aveau drept de conducere

Trei tineri din județ au fost depistați la volan, în municipiul Botoșani, deși niciunul dintre ei nu avea drept de a conduce. Toți au fost prinși în trafic în cursul zilei de marți, conform unei informări a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Mai întâi, pe strada Ion Pillat, a fost oprit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Albești, întrucât mașina avea o deplasarea sinuoasă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.          

Apoi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe strada Tulbureni, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoșani. El se afla în aceeași situație.

În miez de noapte, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din municipiul Botoșani.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul nu avea asigurare obligatorie, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reținute certificatul și plăcuțele de înmatriculare”, a rezumat IPJ Botoșani.

Tânărul a fost sancționat și pentru faptul că a părăsit locuința fără a avea un motiv justificat, cu amendă în cuantum de 500 de lei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru infracțiunea de conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta