Tânărul care și-a înjunghiat iubita de 19 ani, mamă a doi copii, este trimis în judecată

Tânărul care și-a înjunghiat iubita de 19 ani, mamă a doi copii, este trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului C.V., în vârstă de 24 de ani, din comuna Suliţa, județul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”.

S-a reţinut că, pe 11 ianuarie a.c., în jurul orei 3:00, în timp ce se aflau la locuinţa comună din Suliţa pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, inculpatul a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit, în zona spatelui şi a gâtului, pe S.F., concubina sa, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie.

„Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, menționează magistrații Tribunalului din Botoșani.

Amintim că femeia, mamă a doi copii, a fost lovită de mai multe ori cu un cuțit, după ce tânărul s-a îmbătat la un bar din localitate și a venit acasă împreună cu alți doi tineri, pentru a continua petrecerea, iar victima i-a reproșat gestul. Neoficial, ar fi vorba despre un număr de 12 lovituri, care au provocat o hemoragie masivă și pierderea cunoștinței.

Agresorul a apelat apoi 112, solicitând un echipaj de ambulanță. La fața locului a fost direcționat și un echipaj de poliție, întrucât bărbatul a refuzat să dea detalii operatorilor cu privire la cauzele pentru care fata era plină de sânge.

În ambulanță, într-un moment de semiconștientă, tânăra le-a spus cadrelor medicale că cel care a agresat-o, este chiar apelantul. Astfel, echipajul a informat poliția, care l-a escortat imediat pe bărbat spre audieri. Acesta s-a aflat în custodia Poliției până a doua zi dimineață, în vreme ce femeia a fost transferată, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, către o clinică de specialitate din Iași.

Agresorul a fost plasat sub arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură prelungită ulterior.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
150

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
277

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
128

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...