Tânără plecată „la plimbare”, dată în urmărire. Poliția cere ajutorul populației

Tânără plecată „la plimbare”, dată în urmărire. Poliția cere ajutorul populației

Politiștii botoșăneni au fost sesizați, marți, cu privire la dispariția unei tinere de 21 de ani, din localitatea Bădiuți, care a plecat spre orașul Ștefănești luni și nu s-a mai întors, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Antonița Stoica locuia împreună cu tatăl său, căruia i-a spus că pleacă în oraș „pentru a se plimba”, după cum susțin polițiștii.

„Din momentul părăsirii domiciliului și până în prezent, tânăra nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia sa”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

Semnalmentele acesteia sunt următoarele: aproximativ 1,68 metri înălțime, circa 50 de kg, păr brunet, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentația la momentul plecării era alcătuită din fustă lungă de culoare neagră, tricou alb, bluză albastră, iar în picioare purta sandale.

Cetățenii care pot da relaţii despre persoana în cauză, sunt rugați să anunţe prin Serviciul National Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:43
4

Consiliul Județean Botoșani a depus spre finanțare europeană un nou proiect transfrontalier, Este vorba de proiectul „Creșterea absorbției fondurilor UE prin consolidarea capacității ins...

Necazul unei botoșănence: ”De câteva luni, fiica mea în vârstă de 4 ani pare să aibă probleme…” / Ce spun medicii!

astăzi, 11:09
293

De la o vreme, bunica a observat că fetița începe să aibă probleme atunci când ”se joacă mai mult pe telefon și îi obosește privirea”. I-a transmis mamei îng...

Botoșănean dat în urmărire națională după ce a încălcat controlul judiciar! (Foto)

astăzi, 10:34
84

Născut în localitatea Todireni, județul Botoșani, bărbatul în vârstă de 62 de ani este dat în urmărire națională.În prezent, Mihai Bălan domiciliază î...