Tânăr dat dispărut de familie, la aproape trei ani de când nu se mai știe nimic despre el

Tânăr dat dispărut de familie, la aproape trei ani de când nu se mai știe nimic despre el

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, satul Iacobeni, comuna Dângeni, este urmărit de poliție, după ce mama sa l-a declarat dispărut. Acesta a plecat în luna ianuarie 2017 în județul Galați, pentru a lucra la o stână, însă de atunci nu a mai contactat membrii familiei, care au alertat autoritățile joi, 14 noiembrie a.c.

Numele lui este Gavriliuc Marian Ionuț. Conform informațiilor obținute de către polițiști, îmbrăcămintea la data dispariţiei a tânărului era formată din: geacă de culoare gri, pantaloni de trening de culoare gri, ghete neagre.

Semnalmentele comunicate sunt: înălțimea 1,80 m, greutatea aprox. 75 kg,  păr șaten scurt, ochi căprui, iar, ca semn particular, tânărul prezintă  o cicatrice în partea lateral-stângă a gâtului.

Orice persoană care află date despre dispărut, este rugată să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
497

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...