Sute de persoane și zeci de localuri verificate în Botoșani. Amenzile au depășit 350.000 de lei, în ultimele 24 de ore

Sute de persoane și zeci de localuri verificate în Botoșani. Amenzile au depășit 350.000 de lei, în ultimele 24 de ore

Amenzi în valoare de peste 350.000 de lei au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, în județul Botoșani.

La nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 17.500 de lei.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean, poliţiştii botoşăneni continuă să acţioneze întegrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgenţă. Zilnic desfăşurăm activităţii specifice pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19.

„Astfel, peste 200 de efective au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurii de izolare în cazul a 384 de persoane, fiind de asemenea verificate 98 localuri publice cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă”, informează IPJ Botoșani.

Totodată,  au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 472.000 de lei, dintre care 40 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 340.000 de lei.

În ultimele 24 de ore poliţiştii botosăneni au organizat două acţiuni pe raza municipiului Dorohoi şi pe raza comunei Vlăsineşti, fiind angrenate peste 24 de efective, ocazie cu care au fost legitimate 75 de persoane şi verificate 25 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 9.500 de lei”, detaliază IPJ despre cele două acțiuni.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
575

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
289

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
98

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...