Srilankezi carantinați în Botoșani și testați pentru COVID

Srilankezi carantinați în Botoșani și testați pentru COVID

Peste 40 de srilankezi sunt monitorizați și testați în vederea eventualei depistări a infectării cu virusul Covid-19, după ce au intrat în contact cu un conațional confirmat, aceștia fiind găzduiți în spațiile de carantină din municipiul Botoșani.

Direcția de Sănătate Publică a fost anunțată sâmbătă, 2 mai a.c., la ora 22:00, despre întoarcerea în județ a unui autocar cu muncitori din Sri Lanka care lucrau la o societate din Botoșani. Anterior plecării din municipiu, muncitorii erau cazați într-un spațiu pus la dispoziție de compania respectivă.

După ce aceștia au declarat că au intrat în contact cu un caz confirmat pozitiv covid-19, pentru siguranța lor, toți cei 43 de muncitori au fost cazați în spațiile de carantină din județul Botoșani.

În urma desfășurării anchetei epidemiologice, pe baza metodologiei, DSP Botoșani a decis testarea celor 43 de persoane din Sri Lanka.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
172

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
32

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
245

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...