Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

La spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", realizat în ziua de 29 noiembrie 2018 de școlile botoșănene, în parteneriat cu ONG Salvați Copiii Suceava și cu sprijinul conducerii Teatrului "Mihai Eminescu", s-a colectat suma de 5.300 de lei.

Potrivit organizatorilor, un rol important în strângerea acestei sume îl are inspectorul școlar Laurențiu Palade, prezentatorul spectacolului, sutele de copii și părinți prezenți și minunații profesori care au pregătit momentele artistice.

30 de familii vor avea pe masa de sărbători mai mult decât își pot permite, familii monitorizate în proiectul Organizației Salvați Copiii "Siguranță prin Educație pentru Nutriție și Sănătate" (SENS). De asemenea, va continua dotarea maternităților cu aparatură necesară copiilor prematuri.

"Mulțumesc părinților, elevilor și profesorilor prezenți: Corina Palade, Simona Breșug, Silvia Voloșincu, Felicia Gălățeanu, Maria Petraru, Vasiliu Gabriela, Lili Iurescu, Roxana Bidalac, Surdu Denis Manuela, Stela Iacob, Manuela Feraru, Sergiu Dascălu, Odett Chelariu, Iulia Lupu, Loredana Ciubotariu, Daniela Simion, Andrada Corduneanu, Loredana Șușter, Anca Amitrului, Elena Cordun și Mihaela Duduman - partener în organizarea spectacolului și a proiectului "Și noi avem drepturi!". Mulțumesc în mod special elevilor mei și părinților acestora, care mereu sunt aproape de Organizația Salvați Copiii", a transmis Greta Cojocariu, voluntar ONG "Salvați Copiii" Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Victor Axinciuc, plecat din Vlăsineștii Botoșanilor, economistul care face onoare Academiei Române!

Duminică, 17 Februarie 2019
53

"Bucuria de a cerceta şi de a înţelege este cel mai mare cadou pe care ni l-a făcut natura", spunea Albert Einstein. Iar Victor Axinciuc a fost omul care nu doar că a ...

ASCULTĂ melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019! VIDEO

Duminică, 17 Februarie 2019
178

Piesa ei, "On a Sunday", a convins patru din cei sase jurati sa ii acorde maxim de puncte, ceilalti doi optand pentru Laura Bretan. Aceasta a castigat si votul publicului, insa a fost prea p...

Meci senzațional reușit de FC Botoșani. Dinamo pierde orice şansă la play-off!

Duminică, 17 Februarie 2019
294

Dinamo a pierdut orice şansă la play-off, după înfrângerea cu Botoşani, scor 2-1, de pe teren propriu. În acest moment doar primele 8 echipe din clasament par să spere la un loc...