Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

La spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", realizat în ziua de 29 noiembrie 2018 de școlile botoșănene, în parteneriat cu ONG Salvați Copiii Suceava și cu sprijinul conducerii Teatrului "Mihai Eminescu", s-a colectat suma de 5.300 de lei.

Potrivit organizatorilor, un rol important în strângerea acestei sume îl are inspectorul școlar Laurențiu Palade, prezentatorul spectacolului, sutele de copii și părinți prezenți și minunații profesori care au pregătit momentele artistice.

30 de familii vor avea pe masa de sărbători mai mult decât își pot permite, familii monitorizate în proiectul Organizației Salvați Copiii "Siguranță prin Educație pentru Nutriție și Sănătate" (SENS). De asemenea, va continua dotarea maternităților cu aparatură necesară copiilor prematuri.

"Mulțumesc părinților, elevilor și profesorilor prezenți: Corina Palade, Simona Breșug, Silvia Voloșincu, Felicia Gălățeanu, Maria Petraru, Vasiliu Gabriela, Lili Iurescu, Roxana Bidalac, Surdu Denis Manuela, Stela Iacob, Manuela Feraru, Sergiu Dascălu, Odett Chelariu, Iulia Lupu, Loredana Ciubotariu, Daniela Simion, Andrada Corduneanu, Loredana Șușter, Anca Amitrului, Elena Cordun și Mihaela Duduman - partener în organizarea spectacolului și a proiectului "Și noi avem drepturi!". Mulțumesc în mod special elevilor mei și părinților acestora, care mereu sunt aproape de Organizația Salvați Copiii", a transmis Greta Cojocariu, voluntar ONG "Salvați Copiii" Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MAI: "Pentru cei care nu semnalizați... nu ați vrea să știți ce cuvinte vă sunt adresate de ceilalți participanți la trafic"

astăzi, 11:35
20

Peste 4000 de distribuiri aproape 1000 de comentarii a adunat, în mai puțin de 24 de ore, postarea reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne de pe pagina de Facebook a instituției...

O femeie, administrator al unei societăți comerciale, a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală!

astăzi, 10:25
196

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a unei femei din municipiul Iaşi, aceasta fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală....

Iulian Rotariu ajunge acasă. Să-l întâmpinăm pe campionul nostru cum se cuvine!

astăzi, 10:18
85

Pompierul botoşănean, plutonierul major Iulian Rotariu, românul despre care se vorbește în toată lumea după rezultatul de excepţie obţinut la ultramaratorul The Last Desert, va ajun...