Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

Spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", la Botoșani: Zeci de familii vor avea o masă mai bogată de Crăciun!

La spectacolul caritabil "Cânt și dansez pentru tine, copile!", realizat în ziua de 29 noiembrie 2018 de școlile botoșănene, în parteneriat cu ONG Salvați Copiii Suceava și cu sprijinul conducerii Teatrului "Mihai Eminescu", s-a colectat suma de 5.300 de lei.

Potrivit organizatorilor, un rol important în strângerea acestei sume îl are inspectorul școlar Laurențiu Palade, prezentatorul spectacolului, sutele de copii și părinți prezenți și minunații profesori care au pregătit momentele artistice.

30 de familii vor avea pe masa de sărbători mai mult decât își pot permite, familii monitorizate în proiectul Organizației Salvați Copiii "Siguranță prin Educație pentru Nutriție și Sănătate" (SENS). De asemenea, va continua dotarea maternităților cu aparatură necesară copiilor prematuri.

"Mulțumesc părinților, elevilor și profesorilor prezenți: Corina Palade, Simona Breșug, Silvia Voloșincu, Felicia Gălățeanu, Maria Petraru, Vasiliu Gabriela, Lili Iurescu, Roxana Bidalac, Surdu Denis Manuela, Stela Iacob, Manuela Feraru, Sergiu Dascălu, Odett Chelariu, Iulia Lupu, Loredana Ciubotariu, Daniela Simion, Andrada Corduneanu, Loredana Șușter, Anca Amitrului, Elena Cordun și Mihaela Duduman - partener în organizarea spectacolului și a proiectului "Și noi avem drepturi!". Mulțumesc în mod special elevilor mei și părinților acestora, care mereu sunt aproape de Organizația Salvați Copiii", a transmis Greta Cojocariu, voluntar ONG "Salvați Copiii" Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

21 mai: Mare sărbătoare pentru creștinătate - Sfinții Împărați Constantin și Elena!

astăzi, 21:17
167

Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare s-a nascut in orasul Naissus (Nis, Serbia) in jurul anului 274. A devenit suveran al in...

A ajuns la Urgențe după o înțepătură de albină. Ce sfat i-au dat medicii!

astăzi, 18:37
310

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primire a Urgențelor Botoșani, acesta simțindu-se rău în urma unei înțepături de albine. Întrucât, imediat ce a văzu...

A fost găsit trupul neînsuflețit al femeii dispărute în urma ploii de sâmbătă! FOTO

astăzi, 18:02
4666

Cele mai negre temeri s-au adeverit în cazul femeii care a dispărut de sâmbătă la amiază, sătenii bănuind că aceasta ar fi fost luată de viitură, în urma ploii care s-a...