Selfie în lanul de rapiță plătit cu viața copilului! VIDEO cu puternic impact emoțional

Selfie în lanul de rapiță plătit cu viața copilului! VIDEO cu puternic impact emoțional

   foto: explozivnews24.ro

În urmă cu câteva zile, doi copii și-au pierdut viața într-o avalanșă în munți. Discuțiile pe marginea subiectului sunt sfâșietoare nu doar prin prisma tragediei, dar mai ales atunci când privesc moartea copiilor ca rezultat al neglijenței părinților (pornind chiar de la faptul minor că cei doi copii nu purtau nici măcar casca de protecție).

Luni, o altă tragedie s-a petrecut, un copil de 3 ani având parte de o moarte violentă. S-a întâmplat în județul Teleorman. Părinții au oprit mașina pe șoseaua principală și au coborât - lăsând în autoturism copiii, fără a bloca măcar portierele.

Motivul pentru care părinții au oprit mașina și au coborât împreună? Nu puteau rata un selfie în lanul de rapiță!

Lăsat nesupravegheat, copilul de 3 ani a ieșit la scurt timp pe șosea, cu intenția de a alerga către părinți, însă a fost lovit de o mașină și aruncat la zeci de metri de locul impactului.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță l-au resuscitat zeci de minute, fără rezultat!

Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional!
 


Desigur, nimeni nu poate judeca sau înțelege durerea din sufletul unui părinte, atunci când pierde un copil. Însă tragediile trebuie să ne alerteze, să fie semnale de alarmă pentru fiecare dintre noi.


Judecata omenească!

Readucem în discuție și o tragedie petrecută pe meleagurile botoșănene, care suscită discuții nu doar legate de suferința unui copil care - din fericire - a supraviețuit, ci și de modul în care "judecata omenească" înțelege să facă dreptate.

Câteva zile înainte de Crăciunul din 2015. Familie cu greutăți, fără energie electrică în locuință. Mama se pregătește de sărbătoarea creștină, chiar dacă e nevoită să vopsească mobilierul la lumânare. Într-un moment de neglijență, sprijină lumânarea în apropierea bidonului cu vopsea. Alături se găsea și benzina cu care gospodina ștergea petele. A ieșit pentru câteva clipe din încăpere. Sticla cu benzină a căzut, combustibilul a ajuns la lumânare, flăcările au cuprins hăinuţele copilului de 10 ani rămas în cameră. Au ars hainele până la piele pe copil, trupul lui fiind o rană vie. A fost transportat cu elicopterul şi cu avionul, la Bucureşti, pentru a beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale.

Câtă durere în sufletul acestei mame, câtă vinovăție poartă pe umeri! Este o minune că băiatul trăiește, deși medicii spun că nu va mai fi niciodată cum a fost. Mutilat și traumatizat, va depinde toată viața de îngrijirea mamei (cu excepția perioadei în care femeia se va afla la închisoare!), cea care a dat dovadă de neglijență atunci când a ieșit din cameră neasigurându-se că băiatul este în siguranță.

Așadar, în ochii judecătorilor, faptul că mama va trebui să îngrijească toată viața băiatul suferind nu a fost de ajuns. Femeia a fost condamnată de judecătorul de la Judecătoria Săveni la opt luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei timp de doi ani. La acestea se adaugă și plata către Serviciul de Ambulanţă Botoşani şi către Spitalul bucureştean în care fiul ei a fost îngrijit a sumei de 320.000 de lei la care se adaugă dobânda legală. Sumă pe care cu greu ne putem imagina că familia o va putea plăti vreodată, fapt care va avea, din nou, consecințe grave din punct de vedere legal.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Regizorul Cristian Pascariu, înainte de lansarea filmului ”Nasty” la Botoșani: ”Îl veți vedea pe Ilie într-o ipostază necenzurată, într-o ipostază sinceră” (Foto, Video)

Joi, 18 Aprilie 2024
497

Filmul ”Nasty” va avea premiera de gală la Cinema Unirea Botoșani sâmbătă, 20 aprilie, de la 19:00, publicul având prilejul de a se întâlni și cu echipa care a...

Anamaria Chelaru: ”Noi, păpușarii, suntem făcuți să lucrăm între călugărie și armată!” (Foto, Video)

Marţi, 16 Aprilie 2024
948

Când am căutat-o și i-am propus acest interviu, am întrebat-o direct: Cum este Anamaria Chelaru în afara scenei? A răspuns dintr-o suflare, cu vocea clară și îndelung form...

S-a stins un mare actor născut în Botoșani. ”Ce frumoasă a fost călătoria sa pe aici!”

Sâmbătă, 13 Aprilie 2024
4848

Născut pe 6 mai, în prima zi de Paşti a anului 1945, în familia preotului Mihai Cojocaru din Hăneşti, judeţul Botoşani, actorul a plecat astăzi în veșnicie.Constantin Coj...