Se întâmplă în România: Un copil de 11 ani, care s-a sinucis, le spusese colegilor că joacă ''Balena Albastră''

Se întâmplă în România: Un copil de 11 ani, care s-a sinucis, le spusese colegilor că joacă ''Balena Albastră''

Copilul de 11 ani a fost gasit luni, de catre sora lui, spanzurat in podul casei. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta obisnuia sa acceseze internetul si povestea adesea despre un joc virtual.

Un copil de 11 ani, din localitatea damboviteana Cazaci, care s-a sinucis luni, le spunea colegilor de la scoala ca joaca ''Balena Albastra'', sustin politistii care fac cercetari in acest caz, scrie Agerpres. Politia a ridicat telefoanele si calculatorul copilului pentru a efectua o expertiza.

"Din verificari s-a stabilit ca elevul care s-a sinucis le spunea colegilor ca juca un anumit joc. Nu avem certitudinea ca jocul a fost cauza care a dus la deces. Au fost ridicate cele doua telefoane si calculatorul pe care copilul le folosea si urmeaza sa se efectueze expertizele necesare. Parintii au declarat ca nu stiau ca baiatul juca jocul respectiv", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Alexandra Niculaie.

"In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta obisnuia sa acceseze internetul si povestea adesea despre un joc virtual. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judetean de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...