Șansa la educație într-un ghiozdan

Sansa la educatie intr-un ghiozdan. Asa se intituleaza campania prin care Biserica Vovidenia indeamna crestinii sa ofere elevilor si viitorilor elevi un start cu dreptul in educatie.

Șansa la educație într-un ghiozdan

Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botosani raspunde pozitiv oricand la astfel de actiuni si nu ramane indiferent. Sub deviza "Cel care deschide usa unei scoli inchide o inchisoare (Victor Hugo)" conducerea sindicatului impreuna cu membrii sai au ajuns astazi la Biserica Vovidenia unde au donat ghiozdanele complet echipate.

Ne dorim să întindem o mână de ajutor și să fim solidari cu cei din jurul nostru, cu semenii noștri cu care destinul nu a fost atât de darnic precum a fost cu noi.

"Pentru noi, Dumnezeu a fost darnic, de aceea din puținul sau multul de care avem parte, dorim să împărțim și celor nevoiași. Pentru noi două, trei sau mai multe pâini sunt lucruri normale, pentru semenii noștri care nu au fost fericiți de soartă din punct de vedere material, a primi unele lucruri dăruite din suflet reprezintă o binecuvântare". - Ionel Dimitrovici presedinte Sindicatului Novo Legis

"Nu dorim sa mediatizam aceasta actiune pentru a iesi in fata prin faptele noastre ci ne dorim ca prin aceasta actiune sa ni se alature si ceilalti pentru a veni in sprijinul celor neajutorați cu înțelepciune  pentru a păstra un echilibru între binele spiritual și cel matarial" - Razvan Chilarasu prim-vicepresedinte Sindicatul Novo Legis.

"Multumesc celor care au raspuns pozitiv la campania pe care am inceput-o impreuna cu colegii mei si ma bucura faptul ca si persoane din afara sindicatului, persoane apropiate mie, au dorit sa ajute acesti copii". - Abalasei Adrian vicepresedinte Sindicatul Novo Legis.

(Comunicat de presa)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
596

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
108

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...