Româncă acuzată că s-a căsătorit pentru bani cu un bătrân italian: Se căiește și cere anularea căsătoriei!

O femeie româncă în vârstă de 52 de ani este judecată după ce a fost acuzată că a profitat de starea bătrânului bolnav pe care îl îngrijea, pentru a se căsători cu el și a deveni astfel moștenitoarea unei părți din averea pensionarului.

Româncă acuzată că s-a căsătorit pentru bani cu un bătrân italian: Se căiește și cere anularea căsătoriei!

Lăcrămioara Lungu s-a căsătorit în anul 2012 cu bătrânul în vârstă de 82 de ani din Pont, provincia Torino, dar acum este judecată că ar fi profitat de situația sa și că la baza relației lor a fost doar un interes economic din partea femeii românce. Avocatul Lăcrămioarei Lungu, Enrico Scolari, la sfârșitul audienței din ziua de miercuri, 31 octombrie, a anunțat că femeia va cere anularea căsătoriei și că va renunța la drepturile asupra bunurilor bătrânului, inclusiv a 50% din domiciliul conjugal în care au locuit cei doi.

În audierile anterioare, primarul din Pont, Paolo Coppo, care a celebrat nunta dintre cei doi în anul 2012, a fost chemat să depună mărturie. El a explicat că, după ce a văzut mirele, avea dubii dacă să încheie căsătoria, deoarece bătrânul nu părea tocmai conștient de ceea ce urma să se întâmple, iar în momentul întrebării dacă dorea să o ia în căsătorie pe femeia româncă aceasta ar fi răspuns ea mai întâi, în locul pensionarului. Tot primarul a povestit în fața judecătorilor că, la câteva luni după căsătorie, au început problemele. Mireasa refuza să doarmă în aceeași cameră cu soțul său și l-a transferat într-o cameră adiacentă.

Bătrânului îi fusese luat telefonul mobil precum și cardurile bancare. „M-am dus cu el la Poșta și la Banca unde avea conturile, ca să verifice situația banilor săi”, povestește primarul Paolo Coppo. „Directorii ne-au spus că din economiile sale nu mai rămăsese nimic, ba chiar avea o datorie de 20.000 de euro pentru un împrumut neplătit.”

Înainte de căsătorie, bătrânul a cumpărat o proprietate în care s-a mutat ulterior cu noua lui soție: „L-am întrebat dacă era convins că trebuia să facă această achiziție imobiliară” – a declarat directorul Băncii la tribunal – „iar el a spus că da”. Un angajat al Băncii unde pensionarul avea banii a declarat: „I-am văzut mereu împreună la Bancă atunci când făceau operațiuni, bătrânul avea mai multe conturi curente. Dar din toate acele conturi banii au dispărut! Ba mai mult, când Banca a solicitat cererea de plată a unor tranșe dintr-un împrumut acordat, acestea nu au avut acoperire, în conturi nu mai era niciun ban.”

Pensionarul a fost dus în cele din urmă la un azil de bătrâni, unde se află și în prezent, în așteptarea unei sentințe în favoarea sa, sentință anunțată de Tribunalul din Ivrea pentru ziua de 13 februarie, 2019, informează lasentinella.it.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Funcţie de conducere a IJSU Botoşani, ocupată prin concurs

Vineri, 16 Noiembrie 2018
569

Colonelul Dan Decebal Murariu a obţinut nota finală 8,90 la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al inspectorului şef al IJSU, organizat de structura centrală.Urmează ca ofiţer...

Copii născuţi înainte de termen, sărbătoriţi la Maternitate- FOTO

Vineri, 16 Noiembrie 2018
724

Au fost momente emoţionante astăzi în maternitatea botoşăneană, unde a fost "vernisată" o expoziţie foto unică şi a avut loc o întâlnire cu micuţii care au venit ...

Liviu Ciubotariu, noul antrenor principal al FC Botoșani

Vineri, 16 Noiembrie 2018
471

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a semnat pe un an și jumătate cu FC Botoșani și se întoarce în fotbalul românesc după o perioadă de trei ani și jumătate &icir...