Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Un român din Verona a devenit eroul zilei în orașul său, după ce a reușit să oprească un autobuz al cărui șofer s-a simțit brusc rău în timp ce era la volan.

Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Autobuzul se deplasa cu pasageri la bord, iar șoferul s-a simțit brusc rău. Autovehiculul, scăpat de sub controlul șoferului, a început să se deplaseze brusc spre partea stângă a direcției de mers, tamponând ușor un autoturism Mercedes, arată rotalianul.com.

Dar totul s-ar fi putut sfârși mai rău, dacă la bordul autobuzului nu se afla și George Tobol care, din fericire, este șofer și lucrează și el la aceeași companie. George nu s-a pierdut cu firea și dându-și imediat seama că ceva este în neregulă cu bărbatul de la volan, s-a grăbit să ajungă alături de el, a tras frâna de mână oprind imediat autobuzul și limitând astfel daunele care ar fi putut avea loc.

Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul petrecut. Probabil intuind că se va simți rău, șoferul a luat la timp piciorul de pe accelerație. Un video despre acest caz, publicat de L’Arena, îl puteți viziona aici.

Șoferul a fost transportat la spital de ambulanța sosită la fața locului, dar și-a revenit destul de repede. Medicii au constatat că suferise o scădere a tensiunii arteriale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focare noi de pestă porcină africană, în județul Botoșani

astăzi, 18:08
281

S-au confirmat două focare noi de pestă porcină africană, în județul Botoșani. Este vorba despre localiatea Sârbi, din comuna Vlăsinești, și localitatea Moara Jorii, din comuna H...

VIDEO: Jucător nou la CSM Botoșani, fost membru al echipei din Belgrad

astăzi, 17:47
28

CSM Botoșani a ajuns la un acord cu extrema dreaptă de origine sârbă Radisav Koki Lakovic. Acesta are 25 de ani și a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Radu Roș...

Parcul „Cornișa” se va închide timp de o săptămână, în perioada următoare

astăzi, 16:45
565

Parcul Regional de Agrement din Botoșani va fi închis vreme de o săptămână, a anunțat șeful Direcției de Servicii Publice, marți. Motivul pentru care accesul va fi suspendat public...