Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Un român din Verona a devenit eroul zilei în orașul său, după ce a reușit să oprească un autobuz al cărui șofer s-a simțit brusc rău în timp ce era la volan.

Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Autobuzul se deplasa cu pasageri la bord, iar șoferul s-a simțit brusc rău. Autovehiculul, scăpat de sub controlul șoferului, a început să se deplaseze brusc spre partea stângă a direcției de mers, tamponând ușor un autoturism Mercedes, arată rotalianul.com.

Dar totul s-ar fi putut sfârși mai rău, dacă la bordul autobuzului nu se afla și George Tobol care, din fericire, este șofer și lucrează și el la aceeași companie. George nu s-a pierdut cu firea și dându-și imediat seama că ceva este în neregulă cu bărbatul de la volan, s-a grăbit să ajungă alături de el, a tras frâna de mână oprind imediat autobuzul și limitând astfel daunele care ar fi putut avea loc.

Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul petrecut. Probabil intuind că se va simți rău, șoferul a luat la timp piciorul de pe accelerație. Un video despre acest caz, publicat de L’Arena, îl puteți viziona aici.

Șoferul a fost transportat la spital de ambulanța sosită la fața locului, dar și-a revenit destul de repede. Medicii au constatat că suferise o scădere a tensiunii arteriale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, desemnat oficial “Liderul generaţiei de mâine”! Sebastian Dobrincu este considerat Copilul genial al României!

astăzi, 14:39
43

Milionar la doar 21 de ani în Silicon Valley! Este povestea de succes a lui Sebastian Dobrincu, un tânăr născut la Botoşani, care ar trebui să fie un exemplu şi un model de urmat pent...

Au scăpat ca prin minune după o ciocnire frontală

astăzi, 14:34
79

Doi șoferi au scăpat ca prim minune după o ciocnire frontală care a avut loc ieri în comuna Lunca.Un bărbat de 37 de ani din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se deplasa cu mașin...

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA! Ministrul Sănătății vă invită să intrați în lupta anticorupție: Angajații din spitale care primesc șpagă vor fi dați afară!

astăzi, 13:53
108

Ministrul Sănătății, Victor Costache, susține că în contractele semnate la angajarea personalului medical ar putea fi stipulat clar că primirea de „atenții” va duce la pierde...