Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Un român din Verona a devenit eroul zilei în orașul său, după ce a reușit să oprească un autobuz al cărui șofer s-a simțit brusc rău în timp ce era la volan.

Român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer se simte rău la volan!

Autobuzul se deplasa cu pasageri la bord, iar șoferul s-a simțit brusc rău. Autovehiculul, scăpat de sub controlul șoferului, a început să se deplaseze brusc spre partea stângă a direcției de mers, tamponând ușor un autoturism Mercedes, arată rotalianul.com.

Dar totul s-ar fi putut sfârși mai rău, dacă la bordul autobuzului nu se afla și George Tobol care, din fericire, este șofer și lucrează și el la aceeași companie. George nu s-a pierdut cu firea și dându-și imediat seama că ceva este în neregulă cu bărbatul de la volan, s-a grăbit să ajungă alături de el, a tras frâna de mână oprind imediat autobuzul și limitând astfel daunele care ar fi putut avea loc.

Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul petrecut. Probabil intuind că se va simți rău, șoferul a luat la timp piciorul de pe accelerație. Un video despre acest caz, publicat de L’Arena, îl puteți viziona aici.

Șoferul a fost transportat la spital de ambulanța sosită la fața locului, dar și-a revenit destul de repede. Medicii au constatat că suferise o scădere a tensiunii arteriale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dinamoviștii au votat la Botoșani! FOTO

astăzi, 16:00
54

FC Botoșani şi Dinamo Bucureşti se vor întâlni luni, 27 mai 2019, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano (play-out), pe stadionul "Municipal" din Botoșani, de la ora 21:00.&...

Câți botoșăneni au votat până la ora 15.00, în județul Botoșani! Alegători nemulțumiți: "Am văzut bătrâni care au dat înapoi..."

astăzi, 15:10
770

Din totalul alegătorilor cu drept de vot, până la ora 15.00, în județul Botoșani s-au prezentat la urne 86.391 de cetățeni (78.421 pe listele permanente și 7.607 pe listele sup...

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit plutind pe apa unui iaz!

astăzi, 14:10
832

Duminică neagră pentru comunitatea din Mileanca, unde duminică a fost găsit, plutind pe suprafața unui iaz, trupul neînsuflețit al unei femei.Descoperirea a fost făcută de nișt...