Rămas imobilizat la pat, un bărbat dintr-o comună din Botoșani are nevoie de ajutor pentru o șansă la viață

Rămas imobilizat la pat, un bărbat dintr-o comună din Botoșani are nevoie de ajutor pentru o șansă la viață

Povestea tristă de viața a lui Mihai Munteanu, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Baranca, a început în urmă cu un an, atunci când a suferit un atac vascular cerebral care l-a lăsat imobilizat la pat.

După mai multe săptămâni în care a stat în comă, bărbatul s-a trezit în incapacitatea de a se mișca, fiind dependent de ajutorul familiei.  Până atunci, viața bărbatului a decurs normal muncind din greu, pe șantier, pentru a-și întreține familia.

Fratele bărbatului, care la rândul său este tatăl a opt copilași, este cel care îl îngrijește dar situația precară a familiei nu îi permite un control de specialitate sau medicamente care să-l ajute să treacă mai ușor peste această boală, cu toate că medicii i-au dat speranțe de recuperare. Soția bărbatului bolnav este cea care îi este alături în fiecare zi, dar problemele de auz pe care le are o împiedică să aibă grijă, așa cum ar trebui, de soțul ei.

În aceste momente, familia are nevoie disperată de ajutor și sprijin pentru a oferi o șansă la viață bărbatului aflat în imposibilitatea de a se mișca. Persoanele care pot și vor să ajute o pot face prin intermediul Andreei Ursu, prezentatoarea unei emisiuni umanitare din cadrul unui post local de televiziune, la numărul de telefon 0751.888.007.

 

Spune-ne opinia ta